Basátok meg a szobrotokat, mind!

 2014.07.22. 23:47

A gép nyikorogva bár, de forog. Az alkotó meg sajnos sosem pihen. Luciferkó sosem adja fel,  ti meg azért küzdjetek és bízva bízzatok, ha másért nem azért, mert amúgy halálra unnátok magatok! Tragikomédia örökjáratban.

Címkék: botrány stadion pálinka szobor alaptörvény

Ki más vértezhetne fel minket jobban a jobboldali értelmiségivel szembeni verbálkaratéra, mint szerkeszőségünk szentfazeka, a keresztény-konzervatív-népnemzeti-turulszárnyakon-repkedő-csodaszarvas: Csicsó Ferenc.

Címkék: szabadság demokrácia zsidó cigány keresztény szegénység diktatúra

Ha csak lehet, meneküljünk! Amennyiben mégis elkerülhetetlen, hogy megküzdjünk vele, íme itt az útmutató, hogyan szelídíthetjük meg és kezelhetjük ölebünkként még a legelszántabb fajtájukat is.

Címkék: fóbia jobboldal szabadság demokrácia útmutató baloldal alien predator Orbán

Már csak kettőt kell aludni, és itt az újabb fülkeforradalom, amikor végképp és menthetetlenül jobbra fordul sorsunk. Legalábbis a pártok ígéret dömpingje alapján. Utánajártunk az igazságnak.

Címkék: választás igazság semjén 2014 vona mesterházy selmeczy

A világ legrövidebb bejegyzése

 2014.03.31. 23:39

Címkék: orbán gyurcsány rövid bajnai legrövidebb mesterházy rövidebb

Dzsánki (junkie)

 2014.02.18. 00:24

A középiskolában kezdődött. Ártatlan dolognak indult, mint minden, ami a középiskolában kezdődik. Ő igazából nem is akarta, legszívesebben meghúzódott volna egy sarokban azzal kis bongyor hajú barna lánnyal, akivel hetek óta szemezgettek a folyosón. A haverok azonban addig unszolták, hogy végül rászánta magát.

Címkék: drog ország hatalom junkie

A felisúti szélkakas

 2014.02.13. 00:45

Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren innen, de az üvegzseben túl, ahol az erdőben a rezsidémon dúl, volt egyszer egy kis falu, amit Felisútnak hívtak, közvetlenül Leisút szomszédságában.

Címkék: nyugat szegénység jólét kelet gazdagság szélkakas

Nincs más út csak a Viktor útja, bármit hoz reánk. E földön nála nincs nagyobb erő. Az Alaptörvényre esküszöm, hogy hozzá hű leszek, és nem hátrálok meg a rezsiharc elől (Szörényi-Bródy: István a király c. Rockoperája után szabadon).

Címkék: orbán orosz putyin atomerőmű paks

Eleged van a média által eléd dobált gumicsontokból és a szűnni nem akaró ízléstelen bulvárpletykákból? Most megtudhatod, mi zajlik valójában a magyar politika hálószobájában. Mi van a Kerényi levél, a Magyar Krónika meghiúsult alakuló ülésének hátterében, miért lesz Gyurcsányból megint miniszterelnök jelölt, és vajon kinek lesz jó a végén a cumshot! Csak 18 éven felülieknek!

Címkék: pornó krónika kerényi megírom Mesterházy

Csicsó Ferenc, szerkesztőségünk egyetlen még ki nem ábrándult, hithű FIDESZ-es tagja, nyílt levélben köszönti ártunk és kormányunk legújabb kezdeményezését, a Magyar Krónikát.

Címkék: magyar pitypang krónika kerényi megírom NER