Ha csak lehet, meneküljünk! Amennyiben mégis elkerülhetetlen, hogy megküzdjünk vele, íme itt az útmutató, hogyan szelídíthetjük meg és kezelhetjük ölebünkként még a legelszántabb fajtájukat is.

Címkék: fóbia jobboldal szabadság demokrácia útmutató baloldal alien predator Orbán

Már csak kettőt kell aludni, és itt az újabb fülkeforradalom, amikor végképp és menthetetlenül jobbra fordul sorsunk. Legalábbis a pártok ígéret dömpingje alapján. Utánajártunk az igazságnak.

Címkék: választás igazság semjén 2014 vona mesterházy selmeczy

A világ legrövidebb bejegyzése

 2014.03.31. 23:39

Címkék: orbán gyurcsány rövid bajnai legrövidebb mesterházy rövidebb

Dzsánki (junkie)

 2014.02.18. 00:24

A középiskolában kezdődött. Ártatlan dolognak indult, mint minden, ami a középiskolában kezdődik. Ő igazából nem is akarta, legszívesebben meghúzódott volna egy sarokban azzal kis bongyor hajú barna lánnyal, akivel hetek óta szemezgettek a folyosón. A haverok azonban addig unszolták, hogy végül rászánta magát.

Címkék: drog ország hatalom junkie

A felisúti szélkakas

 2014.02.13. 00:45

Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren innen, de az üvegzseben túl, ahol az erdőben a rezsidémon dúl, volt egyszer egy kis falu, amit Felisútnak hívtak, közvetlenül Leisút szomszédságában.

Címkék: nyugat szegénység jólét kelet gazdagság szélkakas lúzerfalva

Nincs más út csak a Viktor útja, bármit hoz reánk. E földön nála nincs nagyobb erő. Az Alaptörvényre esküszöm, hogy hozzá hű leszek, és nem hátrálok meg a rezsiharc elől (Szörényi-Bródy: István a király c. Rockoperája után szabadon).

Címkék: orbán orosz putyin atomerőmű paks

Eleged van a média által eléd dobált gumicsontokból és a szűnni nem akaró ízléstelen bulvárpletykákból? Most megtudhatod, mi zajlik valójában a magyar politika hálószobájában. Mi van a Kerényi levél, a Magyar Krónika meghiúsult alakuló ülésének hátterében, miért lesz Gyurcsányból megint miniszterelnök jelölt, és vajon kinek lesz jó a végén a cumshot! Csak 18 éven felülieknek!

Címkék: pornó krónika kerényi megírom Mesterházy

Csicsó Ferenc, szerkesztőségünk egyetlen még ki nem ábrándult, hithű FIDESZ-es tagja, nyílt levélben köszönti ártunk és kormányunk legújabb kezdeményezését, a Magyar Krónikát.

Címkék: magyar pitypang krónika kerényi megírom NER

Isten barmai ostorral

 2013.12.12. 00:47

Ismét nagyotmondó verseny készül a négyszögletű kerek erdőben. Minek után munkából és kenyérből továbbra is csak kevés jut a megbűnhődte már e népnek, kreatív tímek sokasága dolgozik azon, hogy cirkuszból mindig jusson elegendő az asztalra.

Címkék: kampány hazugság náci jobbik vona nagyotmondó Attila Atilla

Biankó elhatárolódás

 2013.11.20. 23:56

Mint már annyiszor, ismét nemes kezdeményezés élére állunk. Megelőzve az egyre kiszámíthatatlanabb valóságtartalmú hírek okozta kellemetlenségeket, lehetővé tesszük, hogy akár már a hír megjelentetésének pillanatában egyből cáfolni lehessen azt.

Címkék: szja századvég elhatárolódás cáfolat biankó