2011. jan 31.

Szerkesztőségi közlemény

írta: dVn
Szerkesztőségi közlemény

Örömmel jelenthetjük be, hogy Vajnágh Domokos (alias dVn) tudósításai és novellái után, Csicsó Ferenc Médiaboxa mellett újabb rovattal bővül blogunk, mégpedig Kamondi Vilmos kollégánk jóvoltából, aki Zeneajánló rovatával mostantól rendszeresen jelentkezik.

Szerkesztőségünk vájt füle már eddig is számos zenei aláfestéssel örvendeztetett meg bennünket és a blog olvasóit, többek között Vajnágh Domokos tudósításaihoz is ő ajánlotta az elhangzó zeneszámokat, de most úgy érezte, és mi is úgy éreztük, hogy eljött az idő önálló rovata elindításához. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a továbbiakban Kamondi Vilmos nem segíti a szerkesztőség többi tagjának munkáját, éppen ellenkezőleg. Így legalább kevésbé lesz frusztrált amiatt, hogy a blogunkon megjelenő, és általa sosem olvasott, de mélyen megvetett írásokhoz éppen ő javasolja az odaillő zenét.

Igen-igen, Kamondi Vilmos kollégánk, mint az Önkéntes Analfabéták Szövetségének lelkes tagja, sosem olvassa a blogunkon megjelenő írásokat, sőt saját rovatába sem fog egyetlen betűt sem leütni saját nicknevén kívül, de azt is csak a szerkesztőségi tagok unszolására vállalta be.

Azok számára, akik nem tagjai az Önkéntes Analfabéták Szövetségének és nem is szimpatizálnak a szervezettel, de nem beszélnek angolul, az angol nyelvű dalok esetében közüljük Gógán Antal kollégánk szabadfordításait. Gógán Antal szabadfordító kollégánk még szerencsére nem jelezte, hogy saját rovatot szeretne. Persze ha jelezte volna, én mint főszerkesztő akkor sem adnék számára addig, amíg én magam ki nem találom végre, hogy milyen rovatot indítsak és ne csak ezekkel az unalmas szerkesztőségi közleményekkel szorítsak magamnak helyet.

FgP

Szólj hozzá

szerkesztőség