2011. feb 23.

Szerkesztőségi közlemény

írta: dVn
Szerkesztőségi közlemény

Mint arról már korábban hírt adtunk, hétfőn kihelyezett szerkesztőségi ülést tartottunk, ahol értékeltük az Elvarázsolt Kastély múltját (már amennyi van neki), jelenét és stratégiai terveket szőttünk a jövőjét illetően.

 

Bár részletkérdés, a bulvársajtó, no meg a trackbackelési lehetőségek kedvéért elmondjuk, hogy az ülést a kormányhoz hasonlóan mi is Siófokon tartottuk, az ebédet Söjtörről  hozattuk, desszertként pedig átugrott hozzánk Gyurcsány Ferenc Balatonöszödről és madártejet készített.

A szerkesztőség legnagyobb meglepetésére Kamondi Vilmos kollégánk egy fekete Audi A8-assal érkezett. A rossz nyelvek azt rebesgetik, hogy az autót Lázár Jánostól kapta ajándékba, amiért cserébe Kamondi Vilmos nem ajánlja majd a Roxette „Listen to your heart” (magyarul „Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre”) című dalát, még akkor sem, amikor majd a Roxette hazánkban koncertezik. Mi persze nem ülünk fel ilyen pletykáknak, de a hírt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudjuk. Tájékoztatásul, avagy a rend kedvéért közöljük továbbá, hogy Csicsó Ferenc nem volt jelen az ülésen, mert megsértődött legutóbbi szerkesztőségi közleményünkön, Vajnágh Domokos pedig még mindig el van tűnve és kapásra vár, de a szerkesztőség így is határozatképes volt, ezért az ülést illetve a közjegyző jelenlétében végrehajtott nyereménysorsolást megtartottuk, és utána szokásunkhoz híven jól berúgtunk.

A szerkesztőségi ülésen megállapítottuk, hogy az oldal eddig nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, mert még egyetlen szponzor sem kopogtatott be az ajtón, pedig minket kilóra meg lehetne venni és a facebookon se lájkolnak elegen. Megállapítottuk azt is, hogy olyannyira sikerült elvarázsolni blogunkat, hogy azon semmilyen érdemleges gyakorlati információ nem található és még megmondani se mondjuk meg a tuttit.
Szerencsére a szerkesztőségi közlemények továbbra is az egyik legnépszerűbb részének számítanak az oldalnak, és ugyebár a múltkor kihúztam a stábot a slamasztikából , ezért senki sem merte felvetni megszűntetését, igaz, ahhoz továbbra sem járultak hozzá, hogy külön rovatként üzemeljen. Ellenben lehetőséget kínáltak arra, hogy kidolgozzam az Elvarázsolt Kastély új, naprakész gyakorlati információkat szolgáltató rovatának koncepcióját, amelyet ha sikerült kidolgoznom, majd lenyomnom a szerkesztőség torkán, és még a piackutatási eredmények is alátámasztják a benne rejlő üzleti potenciált, egymagam tölthetek majd fel tartalommal.
Amíg ez mind megtörténik, hallgassák Kamondi Vilmos legújabb zeneajánlóját, vagy várjanak Vajnágh Domokos újabb jelentkezésére.
 
FgP

 

Szólj hozzá