2011. feb 26.

Súúúhanterz - Cipővadászok (Bakáts-Hajdú-Selmeczi-Lázár)

írta: dVn
Súúúhanterz - Cipővadászok (Bakáts-Hajdú-Selmeczi-Lázár)

Egy-két-há és elindulunk! Történelmi pillanathoz érkezett az Elvarázsolt Kastély, amikor útjára indítom új rovatomat, a Súúúhanterzt, melynek célja, hogy visszaadja a cipők rég elvesztett becsületét és ráébressze e blog olvasóit, mi mindenről árulkodnak és mi mindenről szerezhetnénk tudomást már a híreket megelőzően, ha kicsit jobban figyelnénk rájuk. Rájuk, a cipőkre, akiket érdemtelenül mindig lehagynak képeikről a fotóriporterek, akik kénytelenek megbújni a tárgyaló asztalok takarásában, miközben nap, mint nap elviselik testsúlyunkat, lábszagunkat és megóvják lábunk utunk megannyi viszontagságától, legyen az jéghideg aszfalt, kavicságy, pocsolya vagy éppen kutyaszar.

 
Rovatom nem kisebb célt tűz ki maga elé, minthogy a figyelmet a mindenki által elhanyagolt cipőkre irányítsa , ezért kollégáimmal együtt rendszeresen vadásszuk közszereplőink, politikusaink és celebjeink cipőit, hogy megoszthassuk Önökkel mindazon titkokat, amelyeket elárulnak nekünk, a szakavatott cipővadászoknak.
 
Mielőtt úgy gondolnák, hogy ez csak valami vicc, ostoba tréfa, esetleg erőltetett próbálkozás arra, hogy az Index címlapjára kerüljünk, nézzék meg első szemezgetésünket a közelmúlt eseményeiből.
 
Elsőként nézzük Bakáts Tibort. Cipővadászként mi már Megasztáros zsűrizése alatt is észrevettük különös vonzalmát a Pick szalámi iránt.
 
Azután itt van Hajdú Péter, akiről csak nemrégiben derült ki, hogy mobiltelefonjával komprommitáló fotókat készít Sarka Katáról. De mi jól láttuk, hogy ez a huncut fickó milyen eszköztárral rendelkezik intim fotózás terén. Felmerül a kérdés, vajon csak Sarka Kata szoknyája alá pillant vele?
 
Persze nem akarok a múltba révedve azon károgni, hogy ugye mi megmondtuk volna. Nézzük a jelent, s a jövőt! Selmeczi Gabriella cipője alapján már gyanítottuk, hogy a nyugdíjrendszer átalakításának sikerén felbuzdulva előbb-utóbb a magyar egészségügy átalakításába is hasonlóan viharos lendülettel fog majd bele a senátorok (sic!) szőke ciklona.
 
 
A google képkeresőjével elcsípett plakáttervezet alapján azonban gyanúnk beigazolódni látszik, így mi nem fogunk meglepődni, ha az alábbi táblával találjuk szembe magunkat egészségügyi intézményeink bejáratánál.
 
 
Mai bejegyzésünk utolsó darabja Lázár János cipőjét vadászta le, amelyen csak a szakértő szemlélődő veszi észre a társadalmi kontroll elhárítására képes kínai gyártmányú lézerblokkolót (piros karikával jelölve).
 
 
 
 
Cipővadászaink továbbra is éberen figyelnek, én pedig rovatomban rendszeresen közlöm a legfrissebb zsákmányokat.
 
Köszönöm megtisztelő figyelmüket!
 
FgP
Szólj hozzá

lázár hajdú selmeczi bakáts