2011. már 06.

A szerkesztőségből jelentjük

írta: dVn
A szerkesztőségből jelentjük

A Széll Kálmán tervhez igazodva szerkesztőségünk elhatározta, hogy a balliberális média folyamatos károgásától, jajveszékelésétől és nyivákolásától elhatárolódva, jó példával jár elő és a maga is a megszorítások a szigorú reformok útjára tér.

 
Az első intézkedések között úgy határoztunk, hogy a szerkesztőségi ülések heti rendszerességét kéthetire csökkentjük. Ezzel számításaink szerint havi szinten legalább 2 liter kávét, 7 liter ásványvizet, 12 liter különböző márkájú, ízesítésű szénsavas üdítőitalt és 2-3 kilogramm teasüteményt spórolunk meg, nem beszélve a villanyáram és fűtés költségéről. A mennyiségek a szerkesztőségi értekezleten résztvevők számától, szomjától, étvágyától és hangulatától függően cca. +/- 150-200%-kal térhetnek el a tényegestől, de Matolcsy Györgyhöz hasonlóan lépjünk túl eme lehetséges, ámde korántsem biztos számítási pontatlanságok kreatív elmét gátló túldimenzionálásától.
 
Következő intézkedésként útilaput kötünk mindazon szerkesztőségi kollégánk lábára, akik
a., megmaradtak magánnyugdíj pénztári tagoknak,
b., nem töltik ki az új alkotmányról szóló kérdőívet vagy minden kérdésre a „nem tudom megítélni a kérdést” válaszlehetőséget karikázzák be,
c., nem pucolják ki legalább naponta egyszer cipőjüket,
d., nem lájkolják az Elvarázsolt Kastély Facebook oldalát.
 
Az útilapuk beszerzésére tendert írunk ki, melyet a Nemzetközi Korrupcióellenes Akadémia szellemiségéhez hűen mértéktelenül elfogulatlan és megvesztegethetetlen kurátorok bírálnak majd el, ezért Kamondi Vilmos, aki mellesleg még mindig nem engedte meg nekem, hogy kipróbáljam új Audi A8-asát, ha rajtam múlik, biztosan nem lesz a kuratórium tagja.
 
A felszabaduló munkahelyeket terveink szerint a 15 éves korukat betöltött és az oktatásból frissen a munkaerőpiacra kerülő lelkes fiatalok seregeivel fogjuk feltölteni, munkabér helyett ígérve nekik fűt-fát, meg kamu szakképesítést nyújtó tanfolyamot és persze a lehetőséget, hogy az Elvarázsolt Kastélynak dolgozva támogathatják a Nemzet – így nagybetűvel ám - újjászületését, gyarapodását és felemelkedését.
 
Más.
 
Tekintettel arra, hogy eddig nekem és az általam működtetett Súúúhanterz rovatnak sikerült kétszer is látogatószámot döntenie és átlépni a napi 700 látogatós álomhatárt, az értekezlet egy amúgy unalomba és közönybe fúló pontján az asztalra csaptam és kijelentettem, ez így nem mehet tovább, követelem a Szerkesztőségi Közleményeknek a neki megfelelő rang és pozíció biztosítását az Elvarázsolt Kastélyban (írhatnám azt, hogy az oldalon, de kereső optimalizálási tanácsadóink javaslatára hallgatva kénytelen vagyok minden cikkemben legalább 5-ször leírni az Elvarázsolt Kastély szót). Kirohanásommal ugyan még mindig nem sikerült elérnem, hogy a Szerkesztőségi Közleményekből különálló rovat legyen, viszont sikerként könyvelhetem el, hogy ilyetén bejelentkezéseimet ezen túl a házi készítésű tesztelések alapján sokkal vonzóbbnak tartott „Szerkesztőségből jelentjük” címmel jelentethetem meg az Elvarázsolt Kastélyban (megvan az ötödik, azaz innentől már nem kényszerből, hanem saját akaratomból írhatom majd le, hogy Elvarázsolt Kastély).
 
Szerkesztőségünk még hozott néhány kisebb horderejű intézkedést is, amelyet a teljesség kedvéért leírok, bár leginkább hagynám a fészkes fenébe és indulnék a cipővadászatra.
 
Kamondi Vilmost, aki az Önkéntes Analfabéták Szövetségi tagságára hivatkozva eddig bojkottálta a szöveges megnyilvánulásokat Zeneajánló rovatában, a szerkesztőség kötelezte az ajánlott dalokkal kapcsolatos minimum 500 karakterből álló (szóközök nélkül) indoklás és kultúrtörténeti kitekintés megjelentetésére, amely karakterszámba értelemszerűen nem számíthatóak bele Gógán Antal szabadfordításai.
 
Szerkesztőségünk tiszteletben tartja a szerkesztőségi tagok vallási, ideológia meggyőződését és politikai kötődését, így nem kényszeríti Kamondi Vilmost, hogy szavait saját kezűleg írja le, elvégre ez a legfeljebb három betűből álló aláírásán kívül ellenkezne az Önkéntes Analfabéták Szövetségének alapszabályával, ezért megkértük Galván Lilit, toljon diktafont Kamondi Vilmos orra alá, amikor Zeneajánlót készít, majd fürge ujjaival pötyögje be az elhangzottakat (kíséreti jelleggel én már az elmúlt két jelentkezésnél is megkértem erre, de nyilván személyesen nem tudtam rá olyan nyomást gyakorolni, mint a szerkesztőség). Kamondi Vilmos a javaslatot azzal a feltétellel fogadta el, ha egy legalább 1500 karakterből álló (szintén szóközök nélkül) bejegyzést szentelek az Önkéntes Analfabéták Szövetségének és annak tragikusan fiatalon elhunyt alapítója, MrX bemutatására. Gyanítható ugyanis, hogy az oldalra látogatók nem igazán értik ilyen tárgyú utalásainkat és azt sem, miért lovagolunk folyton a cipőkön (a képzavartól most szintén tekintsünk el, mert nincs kedvem valami frappánsabb és irodalmilag helytállóbb megfogalmazást idebiggyeszteni). Gondolom sejtik már, kinek kell majd ezt az 1500 karaktert (szóközök nélkül) megírni.
 
Vajnágh Domokost a szerkesztőség írásos figyelmeztetésben részesítette, amiért több alkalommal is alaptalanul hitegette olvasóink azon csekély hányadát, akik az ő írásait olvasni, mi több, rendszertelen jelentkezéseit követni hajlandóak. Az írásos figyelmeztetést reply cím megadásának hiányában, illetve Vajnágh Domokos tartózkodási helyének ismeretlensége miatt egyelőre nem tudtuk kézbesíteni, de Önök legalább már tudnak róla.
 
Azok kedvéért, akiknek ismerősen csengett volna az imént felbukkant Galván vezetéknév, megnyugtatásul elmondom, hogy Galván Lili annak a név szerint Galván Tivadarnak az unokája, aki Pelikán József gátőrnek bemutatta Dániel Zoltán későbbi kém, áruló és rendőrspiclit. A vizuális típusoknak pedig közlöm, hogy Lili egy vörös hajú szexbomba, műszaki paraméterei alapján 180/90/60/90 (mell / magasság / csípő / derék, delehet, hogynem pont ebben a sorrendben). Annak érdekében, hogy látogatóinkat is rabul ejthesse szépsége és csábereje, azon vagyunk, hogy meggyőzzük, vetkőzzön le végre a Playboynak, ezáltal is reklámot csinálva oldalunknak (ti. az Elvarázsolt Kastélynak – a szerk.), ha már orális szexben egyikünket sem hajlandó részesíteni, és Kamondi Vilmossal is csak „zsiráf iszik” pózban szeretkeznek. Ez idáig nem sikerült visszautasíthatatlan ajánlatot tennünk részére, de mivel elejtett megjegyzéseiből tudjuk, van az a pénz, dolgozunk rajta, hogy látogatóinkat Galván Lili fotósorozatával örvendeztessük meg. Addig is lájkolják Facebook oldalunkat, mert az nekünk és így közvetetten Galván Lilinek is jó, amitől talán könnyebben adja be derekát, de legalábbis nekünk kevesebbe kerül.
 
Utoljára hagytam a legkellemetlenebb hírt, miszerint Csicsó Ferencet, az Elvarázsolt Kastély szentfazekát tegnap kiskorúak megrontásának gyanújával letartóztatták, mivel többször is málnaszörpre akarta meghívni a Táskarádió úttörő egyenruhás felszolgálóit, így kérve tőlük elnézést korábban megjelent „Vöájőrök, melegek és pedofilok…” című sokak (na jó, nem olyan sokak) által félreértett és félremagyarázott írása miatt. Ma reggel ugyan kiengedték és az ellene folytatott eljárást bűncselekmény hiányában megszűntették, miután kiderült, hogy a legfiatalabb felszolgáló is betöltötte már 38-dik életévét, a szégyent és a rendőrőrsön vele szemben alkalmazott fizikai és pszichikai terror nyomait mindazonáltal nehéz lesz lemosnia magáról, mi azonban a szerkesztőség tagjaiként egy emberként mellette vagyunk és egy darabig nem cikizzük a miénktől némiképp eltérő látásmódja miatt.
 
A rendőrség nem sokkal lapzártánk előtt közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, melyben cáfolja, hogy Csicsó Ferenc ellen bármilyen törvénysértő cselekedetet követtek volna el, ha nem hisszük, járjunk utána, vagy kérdezzük meg Heller Ágnest, ezért a vonatkozó részt utólagosan töröltük. Mindenki láthatja, hogy töröltük.
 
FgP
Szólj hozzá