2011. már 19.

Súúúhanterz : Lázár János védelmében

írta: dVn
Súúúhanterz : Lázár János védelmében

Alighogy megjelentettük írásunkat Gubcsi Lajosról, újabb levél érkezett hozzánk, ezúttal a FIDESZ sajtótitkárságáról. Gyanítjuk, hogy már FIDESZ berkekben is elterjedni látszik a Súúúhanterz rovat objektív és független látásmódja, mely keresztény szellemiséggel és vérbő nemzeti öntudattal átitatott.

Mint megtudtuk, Líbia bombázásával egyidejűleg a balliberális és szélsőjobboldali sajtóorgánumok illetve bloggerek összehangolt támadást indítottak a FIDESZ egyik legmegbecsültebb politikusa, Lázár János ellen. A sajtótitkárság magát megnevezni nem kívánó forrása szerint Lázár János megszólalását aljas módon kiemelték eredeti szövegkörnyezetéből, azt a nyilvánvalóan hamis látszatot keltve, hogy Lázár János lenézi, mi több, megveti a szegény vagy legalábbis nehéz körülmények között élő magyar állampolgárokat, ezáltal mérhetetlen szociális érzéketlenségről téve tanúbizonyságot a nemzet egészének jólétéért és boldogulásáért síkra szálló csak a FIDESZ frakcióvezetőjeként.
 
A fentiek cáfolataként forrásunk fotót is csatolt, amelyen Lázár János egyetlen pár cipője látható. A cipőt éppen ma kellett cipészhez vinni, mert Lázár János ebben az állapotban már sajnos nem tud benne megjelenni a hétfői parlamenti ülésen. A cipészeti szolgáltatásokról Lázár János természetesen számlát fog kérni, költségeit teljes egészében maga viseli.
 
 
Forrásunktól azt is megtudtuk, hogy cipője elkészültéig Lázár János zokniban kénytelen a Hódmezővásárhely külterületén felállított bádogviskójában meghúzódni, ahová a helyi lakosok élelmet és meleg ruhát visznek a köztudottan szűkölködő és szerény körülmények között élő családnak.
 
Bár a FIDESZ frakció felajánlotta Lázár Jánosnak, hogy napi pár tízezer forintért bérelnek számára Berluti vagy Church’s cipőt, ez a nemes és puritán ember azonnal visszautasította, mondván, ezt nem teheti meg akkor, amikor az ország lakossága az egyre dráguló svájci frank hiteleket nyögi, és amikor ő maga is kénytelen szembesülni azzal, mi is az a nélkülözés, mivel már három napja nem jutott téliszalámi és királyrák az asztalra.
 
 
FgP

 

UI (2011/03/20 18:19): Ha nem lennénk oly mérhetetlenül szerények, most mondhatnánk, hogy mi előre megmondtuk. Mindenki láthatja a bejegyzés időpontjából, hogy a Súúúúhanterz már tegnap este (még a Mandiner-t is megelőzve!) tudósított róla, hogy a Lázár Jánost bemocskoló felvétel egyértelmű koholmány. Ajánljuk magunkat!

Szólj hozzá

fidesz szegény lázár