2011. már 25.

Súúúhanterz: Matolcsy és a hollandi csavar

írta: dVn
Súúúhanterz: Matolcsy és a hollandi csavar

Bár ma nem terveztünk cipővadászatot, és a szerkesztőség többi tagjával együtt azért indultunk a belvárosba, hogy legeltessük szemünket a tavaszi időnek köszönhetően rövidülő miniszoknyák és mélyülő dekoltázsok látványában, egy nagy csapat narancssárgába öltözött holland drukker gyűrűjében észrevettünk valakit, akinek a kedvéért kénytelenek voltunk megszakítani terepszemlénket.

Nem más volt az, mint Matolcsy György személyesen, akit éppen Navrasics Tibor és Orbán Viktor testőrei együttes erővel próbáltak elrángatni a helyszínről. Először nem értettük a szóváltást, ami Navrasics és Matolcsy között zajlott, de mint mindig, a cipők most is segítségünkre voltak.
 
NT: - Gyuri, siessünk már, még az hiányzik, hogy valamelyik súúúhanter meglásson ebben a szerelésben!
MGY: - Nem értelek, Tibor. Én csak jó lapokat próbálok szerezni Brüsszelnél, már az is baj?
NT: - De hiszen ezek hollandok, Gyuri!
MGY: - Ugyan már, pár száz kilométer, mit tesz az? Kezeljük már kicsit nagyvonalúbban ezt a kérdést!
NT: - Na de a cipőd, az Isten szerelmére!
MGY: - Mi bajod ezzel? Eredeti holland fapapucs.
NT: - De Gyuri, nem gondolod, hogy ez egy kicsit túl van méretezve?
MGY: - Tibor, te tudod a legjobban, hogy gúzsba kötve nem lehet táncolni. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nagyobb teret adtam magamnak.
NT: - Van fogalmad arról, mi lesz, ha ezt a látványt összekapcsolják a költségvetéssel?
MGY: - Semmi gond, Schmitt Pali épp most írja emlékiratait felfüggesztett börtönbüntetésének időszakáról, hogy mindenki átélhesse elnyomott és kiszolgáltatott helyzetét. Természetesen vét majd néhány helyesírási hibát is. Azon majd inkább elcsámcsognak.
 
Tovább nem hallgathattuk a beszélgetést, mert a biztonsági őrök elhessegettek minket, és Kamondi Vilmos már amúgy is folyamatosan böködött, amiért három nehézbombázót is elmulasztottunk Matolcsy kedvéért. Azért sikerült két képet készítenem, amit gyorsan közzé is teszek.
 
 
 
 
Estére jó szurkolást, Orbán Viktor szavaival élve, Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!
 
FgP
Szólj hozzá

holland navrasics cipő matolcsy