2011. ápr 01.

Bréking: Az Elvarázsolt Kastélyt kitüntetik

írta: dVn
Bréking: Az Elvarázsolt Kastélyt kitüntetik

Ma reggel nem sokkal 7 óra után személyesen felhívott Navrasics Tibor miniszterelnök-helyettes úr, hogy közölje az örömhírt: Orbán Viktor kitüntetést adományoz az Elvarázsolt Kastély-nak, amiért az hitelesen tájékoztatott az alkotmányozási folyamatról, népszerűsítette a magyar futballt, valós képet mutatott a hazai gazdaság és a költségvetés állapotáról, a balliberális sajtó minden ármánykodása ellenére védelmébe vette Lázár Jánost, végül, de nem utolsó sorban megismertette a széles néptömegeket Gubcsi Lajos költészetével és Semjén Zsolt Facebook oldalával.

 
Azt, hogy pontosan milyen kitüntetést fogunk kapni, még nem tudta megmondani Navrasics úr, de már most ígéretet tett arra, hogy a kitüntetéshez járó emlékplakettet nem Schmitt Pál fogja kitölteni, így reményei szerint egyetlen helyesírási hiba sem lesz benne.
 
A kitüntetést az Országház Vadász termében személyesen fogja átadni Orbán Viktor miniszterelnök úr, melyet követően vacsorával fogadnak minket, ahol akciósan vásárolt Kobe marhát szolgálnak majd fel. A kitüntetést hivatalból e blog alapítójának, Vajnágh Domokosnak kellene átvennie, de ő, ha lehet hinni tudósításainak, az elkövetkező 777 évben nem lesz erre képes. Bár az ellenzék rátermettségét látva nincs kétségünk afelől, hogy Orbán Viktor még szabaduása után is Magyarország miniszterelnöke lesz, a szerkesztőség tagjaival közösen úgy gondoljuk (bár erről még nem egyeztettem velük, révén, hogy korlátoztuk a szerkesztőségi ülések gyakoriságát), nem várakoztathatjuk ennyi ideig, ezért a kitüntetést, hacsak Vajnágh Domokos elő nem kerül addig, jómagam veszem át. Kollégánk szellemének megidézése érdekében azért magammal viszem Vajnágh Domokos sort sztori gyűjteményét az itt még meg nem jelentetett darabokkal együtt.
 
Időközben Deutsch Tamás sms üzenetet küldött, amelyben felajánlotta, hogy külön bejegyzést szentel a ceremóniának twitter oldalán a tőle megszokott laza stílusban és a női ügyek szakértőjeként segít nekünk abban is, hogyan vegyük le a lábáról Galván Lili kolléganőnket.
 
A további részletekről hamarosan tájékoztatjuk olvasóinkat. Mindazonáltal addig is köszönjük látogatóink töretlen bizalmát és azt, hogy kattintás szavazataikkal oldalunkat támogatják.
 
FgP
Szólj hozzá

orbán semjén schmitt gulyás lázár 777 gubcsi