2011. ápr 14.

A szerkesztőségből jelentjük

írta: dVn
A szerkesztőségből jelentjük

Csupa jó hírrel jelentkezem. Meg nem erősített forrásból értesülésünkre jutott, hogy a FIDESZ vezetése végre belátta, milyen súlyos veszélyeket rejt magában az új alkotmánytervezetet jelenlegi formájában történő elfogadása, melyben sokat segített Török Gábor mai elemzése és a Medián legfrissebb közvéleménykutatási adatai, melyek szerint folytatódik a párt népszerűségének zuhanórepülése. Arról sajnos nem kaptunk hírt, hogy ez eredményez-e bármi változást az új alkotmány elfogadásának ügyében, de ezekben az ínséges időkben örüljünk ennek is.

A másik, hogy Kamondi Vilmos és Csicsó Ferenc együttesen kért tőlem bocsánatot múltkori kirohanásukért, és megveregették a vállamat a Gyurcsányos Súúúhanterz bejegyzésért.
 
A harmadik, hogy Galván Lili ma ismét miniszoknyában jött be a szerkesztőségbe, ráadásul velem szemben ül. Előkészítettem fényképezőgépemet, hátha sikerül lencsevégre kapnom egy villantást, aminek köszönhetően remélhetőleg bekerülhetünk a Velvetbe. Ha már úgyis fel akart jelenteni munkahelyi zaklatásért, legyen valami alapja.
 
Tegnap úgy terveztem, hogy még mindig a tavasz jegyében felrakom Vajnágh Domokos egyik idevágó sort sztoriját, de Gógán Antal épp azon próbálta ki a Schmittify programot (mellyel helyesírási hibákat generálhatunk bármely webes tartalomban), ezáltal tele lett helyesírási hibával, így a megjelentetés ma estére várható. Ez ugyan nem olyan jó hír, de ne törödjünk vele.
 
FgP
Szólj hozzá

gyurcsány török alkotmány schmitt galván