2011. ápr 20.

Meghívó: 100-dik nap

írta: dVn
Meghívó: 100-dik nap

Virtuális koccintásra invitáljuk minden kedves látogatónkat abból a különleges alkalomból, hogy oldalunk, az Elvarázsolt Kastély immáron 100. – azaz századik – napja üzemel, új színfolttal gazdagítva a hazai blogpalettát és még ha mégoly csekély mértékben is, de tovább gyarapítva a blog.hu reklámbevételeit.
 
A virtuális koccintás időpontja 2011. április 21. 18:01 perc, helyszíne az Elvarázsolt Kastély Bálványimádók terme. Dress code: alkalomhoz illő öltözet, új (vagy legalábbis makulátlan tisztaságú) cipő. Belépődíj nincs, de örülnénk neki, ha legalább lájkolnák oldalunkat.
 
Programtervezet:
 
18:01 Az Elvarázsolt Kastély megnyitásának pontosan 100-dik napja alkalmából ünnepi köszöntőt mond Forgolán Péter, az Elvarázsolt Kastély főszerkesztője, a Súúúhanterz rovat rovatvezetője
 
18:59 Forgolán Péter rövid ünnepi köszöntőjének levezetéseként Csicsó Ferenc Immanuel Kant idézeteket olvas fel
 
19:59 Az egyedülálló akusztikával rendelkező Bálteremben elhelyezett üveghangfalakból Kamondi Vilmos ez alkalomra összeállított DJ Set-jével örvendezteti meg rajongóit. Azt nem tudjuk előre, mennyire lehet majd táncolni rá, ezért kéretik az alkoholszintet olyan mértékűre állítani, hogy ez ne jelenthessen gondot senkinek se.
 
20:39 Galván Lili exkluzív fehérnemű bemutatót tart a Bálterem tőszomszédságában található Vörös Pimpernel Szalonban (Figyelem! 18 karikás esemény és mindent a szemnek, semmit a kéznek!)
 
21:27 Ismét a Bálványimádók termében megtekinthetők a Súúúhanterz rovatból kimaradt cipők képei, köztük Orbán Viktor vízen járó cipője, Lázár János csizmája, amelyben a hódmezővásárhelyi néptánc gálán ropta, és Mesterházy Attila felemás cipője.
 
21:37 Az Internet segítségével kapcsoljuk a kacsalábon nem forgó vár tornyát a négyszögletű kerek erdőből, az Óperenciás tengeren túlról, ahonnan reményeink szerint, és ha a technika is úgy akarja, élőben jelentkezik Vajnágh Domokos, aki röviden beszámol 777 éves rabságának első napjairól és elárulja nekünk, miért jelentkezik egyre ritkábban tudósításaival, nem mintha bárkinek is hiányoznának olvasóink közül.
 
22:00 A kerületi csendrendelet miatt legkésőbb ebben az időpontban sajnálatos módon be kell zárnunk ünnepi rendezvényünket, ezért arra kell kérnünk mindenkit, hogy ekkorra találja meg a kijáratot és máshol folytassa a tivornyázást, meg a hangoskodást.
 
Az esemény teljes ideje alatt korlátlan a virtuális étel és italfogyasztás, mindenki koccinthat mindenkivel, hányni, vizelni és kakilni viszont csak az erre kijelölt helyeken lehet. Külön megkérünk mindenkit, hogy vigyázzon saját és mások cipőjének épségére!
 
Mindenkit szeretettel várunk!
 
Az Elvarázsolt Kastély szerkesztősége
 

 

Szólj hozzá

meghívó orbán ünnep 100 lázár mesterházy