2011. máj 12.

A szerkesztőségből jelentjük

írta: dVn
A szerkesztőségből jelentjük

Úgy volt, hogy ma felrakom Vajnágh Domokos újabb bejelentkezését, a Megnyitó... folytatását, amelyben most kivételesen váratlan fordulatok, időutazás, erotika és akciójelenetek is lesznek, de Gógán Antal nem készült el a Nine Inch Nails Please című számának szabadfordításával, amely Vajnágh Domokos kérésére nélkülözhetetlen a folytatásos webregény élvezetéhez.

Gógán Antal természetesen nem lustaságból, vagy trehányságból nem szabadfordította le a Please-t, még csak nem is azért mert nem tetszik neki a Nince Inch Nails, ami történetesen igaz, hanem mert megtudta, hogy idén utoljára járhat a Zöld Pardonba, melynek helyén jövő évtől országzászló lesz, vagy mi a fene, így dühében fogta magát és elment megnézni a ma esti Ganxta Zolee koncertet, no meg legurítani néhány sört. Ez utóbbihoz mi is csatlakoznánk, de egyelőre nem látjuk sehol Gógán Antit. Bocs, várjatok, megkérdezem ezt a jó seggű szőke lányt itt előttünk.

- Ne haragudj, nem láttad véletlenül Gógán Antit?

- Kicsodát?

- Gógán Antit? Tudod, a szabadfordítót.

- Húzz a picsába, hülye barom!

Ezek szerint nem látta. Na mindegy, most kikapcsolom a gépet, mert épp Depeche Mode-ot nyom a DJ Gomez, úgyhogy ott a helyünk!

Viszlát holnap!

 

FgP

Szólj hozzá

zöld pardon országzászló