2011. máj 19.

A szerkesztőségből jelentjük

írta: dVn
A szerkesztőségből jelentjük

Tegnap újabb Súúúhanterz megjelentetését terveztük, de épp amikor rákattintottam volna a feltölt gombra, betoppant Csicsó Feri barátja, és rám üvöltött, hogy "NEEEEEE!!! "

Csicsó Feri barátja, akinek a nevét személyiségi jogaira való tekintettel nem árulhatom el, a jogi egyetemen tanul. Igaz, hogy rögtön a felvételi után évet halasztott, így tényleges tanulmányait csak szeptemberben kezdheti meg, de ennek ellenére már most rengeteg hasznos jogi tanáccsal tudott ellátni minket, sőt blogot is tervez indítani ebben a témában, amihez ezúton kívánunk neki sok sikert és sok látogatót.
 
Azt javasolta, hogy addig ne jelentessünk meg semmit a Súúúhanterz rovatban, amíg nem helyezünk el az oldalon egy ún. legal disclaimert, azaz jogi nyilatkozatot, amely alapján nagyobb eséllyel védhetjük meg magunkat, ha mondjuk lezuhan a repülőgép, vagy valaki hajat szárít a mikrohullámú sütőben vagy egyszerűen csak idült hányingere támad Kelly Lenox legújabb képeitől. Ez utóbbiak egyike sem valószínű, hogy ránk valaha is vonatkozna, mondta, de ezeket csak példának szánta, nyilván értjük mi ebből is, mire gondol.
 
Bár nem értettük, a szerkesztőség tagjaival közösen úgy véltük, nem beszélhet hülyeséget, meg amúgy is jobban ért a joghoz, mint bármelyikünk, ezért megkértük, hogy baráti szívességből pattintson már össze egy ránk szabott jogi nyilatkozatot, lehetőleg még ma, mert különben aktualitását veszti legújabb Súúúhanterz posztunk, amit ily módon csak posztumuszként tudunk majd megjelentetni.
 
Barátian megígérte, hogy eszkábál egyet zugügyvéd apjának egykori jegyzetei alapján. Türelmetlenül várjuk, hogy elkészüljön vele. Önök azért addig is várjanak türelemmel!
 
FgP
Szólj hozzá

jog hányinger nyilatkozat kelly csicsó lenox