2011. máj 20.

Jogi nyilatkozat

írta: dVn
Jogi nyilatkozat

Minden idelátogató szíves figyelmébe

 
A http://elvarazsltkastely.blog.hu (továbbiakban Elvarázsolt Kastély) és a rajta megjelenő tartalom teljes egészében a Vajnágh Domokos álnéven tevékenykedő kitalált személy kitalálójának kizárólagos tulajdonát képezi, aki egyáltalán nem kitalált, sőt nagyon is élő, hús-vér személy. Aki kíváncsi, hamar megöregszik, de ha ennek ellenére tudni szeretné, ki is ez a rejtélyes személy, az Elvarázsolt Kastély Facebook oldalán (igen itt jobbra kattintva) kapcsolatba léphet vele. Természetesen nem garantálhatjuk, hogy felfedi majd kilétét, de próbálkozni azért szabad. Megjegyezzük, hogy az oldal lájkolása sokat segíthet ebben.
 
Az oldal tartalma vagy annak bármely része szabadon felhasználható annak változatlan formában történő másodközlésére a forrásmegjelölés fejében (értsd: hiperlink http://elvarazsltkastely.blog.hu-ra, vagy a link megjelenítésével). Ennek hiányában kénytelenek leszünk szerzői jogainknak hivatalos, félhivatalos, vagy nem hivatalos formában érvényt szerezni, de egyébként baromira pofátlan dolognak tartanánk.
 
Ha valaki magától nem jött volna rá az Elvarázsolt Kastélyban tett látogatása közben, az itt megjelenő szerzők, társszerzők és szerkesztők (úm. Csicsó Ferenc, Forgolán Péter, Galván Lili, Gógán Antal, Hutta Sámuel és Kamondi Vilmos), egytől egyig Vajnágh Domokos rendkívül bonyolult személyiségének metszetei, s mint ilyenek Vajnágh Domokos kizárólagos tulajdonát képezik.
 
Bármely hasonlóság az Elvarázsolt Kastélyon kívüli életben létező valós személyekkel, csakis a véletlen műve, ezért megkérjük Csicsó Ferenc, Forgolán Péter, Galván Lili, Gógán Antal, Hutta Sámuel és Kamondi Vilmos, vagy egyéb az Elvarázsolt Kastélyban felbukkanó nevű létező személyeket, hogy ne fárasszanak minket a névazonossághoz kapcsolódó kártérítési, helyreigazítási, vagy névváltoztatási kérésekkel, mert azt elvi okokból úgyis megtagadjuk. Ha zavarja őket a névazonosság, próbáljanak megbarátkozni a gondolattal, hogy eddig egyedinek és különlegesnek számító nevük mégse megy olyan ritkaság számba, de inkább azt ajánljuk, legyenek rá büszkék, amiért szüleik olyan nevet adtak nekik, amely csak egy Vajnágh Domokos fejéből pattanhat ki.
 
Az Elvarázsolt Kastélyban megjelenő képek többsége az internetről származó másodközlés, melyeket kisebb-nagyobb mértékben átalakítunk. Ha valakit érdekel eredeti megjelenési helyük, javasoljuk, hogy használja a Google képkeresőjét, amely néhány kattintás múlva kidobja (hacsak nem eltávolították időközben). A többi bizonyára saját alkotás vagy sem.
 
Az Elvarázsolt Kastélyban zajló és megjelenített történések nem tükrözik teljes mértékben a valóságot, bár szemfüles olvasók felfedezhetnek utalásokat az Elvarázsolt Kastélyon kívüli világban már lezajlott vagy éppen zajló vagy esetleg a jövőben zajlódó eseményekkel, ami minden bizonnyal az oldalra látogató gazdag fantáziáját dicséri, nem pedig Vajnágh Domokos és az Elvarázsolt Kastély munkatársainak tényleges szándékai szerint valók.
 
Érthetőbben fogalmazva, ha valaki halálosan komolyan venné a Súúúhanterz, Döglött Béka, vagy egyéb rovatokban, esetleg az oldal bármely más bejegyzésében megjelentetetteket, ne adj isten megsértődne rajtuk, úgy meg kell állapítanunk, hogy nincs humorérzéke, vagy legalábbis nem érti Vajnágh Domokos és kitalált szerzőtársainak humorát, amiért csak sajnálni tudjuk. Mindazonáltal leszögezzük, hogy mi mindenkit szeretünk, mindenki a barátunk vagy legalább a felebarátunk, még az is, aki történetesen az ellenségünknek mondaná magát.
 
A kommentelők véleményéért semminemű felelősséget nem vállalunk. A rasszista, antiszemita, cionista, és egyéb nem PC kommenteket a szólásszabadság szent elveinek értelmében nem moderáljuk, de magunk részéről elhatárolódunk ezektől.
 
Ennek a jogi nyilatkozatnak értelemszerűen semmi, de semmi értelme. Nincs kétségünk afelől, hogy amennyiben valakinek teljesen érthetetlen módon mégiscsak szúrja szemét az Elvarázsolt Kastély, az megtalálja majd a módját az ellenünk való jogi vagy egyéb úton történő fellépésnek. De ez minket kurvára nem érdekel. Mindazonáltal sikerült ezekben az ínséges és ihlethiányos napokban újabb posztot feltennünk az oldalra, ily módon fenntartva a nagyon gyakran frissülő oldal besorolásunkat.
 
Kelt: Négyszögletű Kerek Erdő, 2011. május 20.
 
 
Az Elvarázsolt Kastély szerkesztősége
 
Szólj hozzá