2011. máj 24.

Súúúhanterz: Szodoma és Gomora show a Nemzetiben

írta: dVn
Súúúhanterz: Szodoma és Gomora show a Nemzetiben

Mi súúúhanterek, bár a liberalizmus és szólásszabadság elkötelezett híveinek tartjuk magunkat, mélyen megértjük a KDNP és a jobbik felháborodását az utóbbi napok botrányos eseményeit illetően. Még fel sem ocsúdtunk abbéli döbbenetünkből, hogy Dominique Strauss-Kahn az IMF vezérigazgatója állítólag nemi erőszakot követett el egy szobalányon New Yorkban, alig egy héttel később itthon a Nemzeti Színház igazgatója követett el nemi erőszakot Sinkovits Szilvia újságírónő ellen , ráadásul nem is állítólag, hanem nyilvánosan. Megkeresésünkre a rendőrség szóvivője elmondta, hogy az eddig lezajlott rendőrségi vizsgálat során nem találtak Alföldi Róberttől származó spermanyomokat az újságírónő ruházatán, igaz, nem is kerestek ilyet, mivel Alföldi Róbert ún. verbális nemi erőszakot követett el, amelynek nem velejárója ilyen és ehhez kapcsolódó kézzel fogható nyom.

 
Gyorsan utánanéztünk a kriminológiai szakirodalomban, és megtudtuk, hogy verbális nemi erőszak esetén legfeljebb nyálfoltokat hagyhat maga után az elkövető, de a vizsgálatok általában nem is erre, hanem az ennél sokkal súlyosabb lelki sérülésekre koncentrálnak, amelyeket a leghatékonyabban a rózsafüzér morzsolgatás és zsolozsmázás kíséretében megjelenő Szent Szűz dicsfényében lehet kimutatni. Mielőtt felhívtuk volna újból a rendőrségi szóvivőt, vajon végeztek-e vagy terveznek-e ilyen vizsgálatot, kiderült, hogy a verbális nemi erőszak a hatályos magyar törvények által nem büntethető, így felesleges lett volna erről faggatni őt. Ehelyett inkább a KDNP frakciót kerestük meg, amelynek szóvivője, Pálffy István elmondta, hogy hamarosan törvénytervezetet nyújtanak be a verbális nemi erőszak bűntetté nyilvánítása érdekében. Kérdésünkre, miszerint érintheti-e mindez Alföldi Róbert tettének későbbi büntetőjogi megítélését, Pálffy István finom utalást tett arra, hogy amennyiben rajtuk múlik, a mostanság divatos törvényalkotó gyakorlatnak megfelelően a tervezett verbális nemi erőszak elleni törvény is visszamenőleges hatályú lesz.
 
Magunk részéről Alföldi Róbertet természetesen megilleti az ártatlanság vélelme, ugyanakkor sajnos látnunk kell, hogy Alföldi Róbert tette nem előzmények nélküli, csakúgy, mint DSK esetében, az ő múltjában is találunk gyanús momentumokat. Elég, ha arra gondolunk, hogy Alföldi már az első FIDESZ kormány idején is képes volt elvállalni idején Lucifer szerepét az Ember Tragédiájában, amit épp a Nemzeti Színház ünnepélyes megnyitója tiszteletére mutattak be.
 
Mai cipővadászatunk eredménye szintén baljós előjeleket sejtet, bármennyire is szeretnénk ehelyütt inkább arról írni, hogy Alföldi ellen keresztes hadjárat folyik.
 
A színigazgatót a Nemzeti Színház előtt kapta lencsevégre fotósunk, amint éppen Réthelyi Miklós miniszter úrhoz vágtatott penitenciára. A képen jól látható, hogy Alföldi huszáregyenruhában ül egy lovon, melynek nemi szerve tüntetőleg domborodik a magyar címer alól (a kompromittáló részt a gyermekek védelme és a megbotránkoztatás elkerülése érdekében természetesen kitakartuk olvasóink elől). Miután kinagyítottuk a képet, Alföldi csizmáján jól látható spermafoltokat fedeztünk fel, amelyből még mi is, akik a KDNP és a Jobbik képviselőinél lényegesen korlátozottabb asszociációs készségekkel rendelkezünk, könnyedén összeraktuk, hogy Alföldi már megint a maszturbáló bakákra igyekszik alantas módon utalni (a foltok helyét nyíllal jelöltük). Mindezeket tetézendő, fotósunk szerint Alföldi hangos „Nőt akarok, nőt akarok” kiáltások közepette vágtatott, Federico Fellini minden jó érzésű keresztény ember számára megvetett klasszikusára, az Amarcordra célozva.
 
 
Nehezünkre esik kimondani, de mindezek alapján be kell látnunk, hogy Alföldi Róbert a világ és hazánk viselt dolgaira túlontúl érzékeny művészember, aki nem átall a modern színjátszás eszköztárából meríteni, így teljességgel alkalmatlan egy nemzeti intézmény vezetésére. Mi inkább azt javasoljuk, hogy indítson alternatív színházat a Duna jobb partján, a hamarosan megszűnő Zöld Pardon helyén. Oda viheti magával akár a maszturbáló bakákat is.
 
FgP
Szólj hozzá

színház maszturbálás nemzeti tragédia alföldi pálffy