2011. máj 25.

A szerkesztőségből jelentjük: Nyereményjáték az Elvarázsolt Kastélyban

írta: dVn
A szerkesztőségből jelentjük: Nyereményjáték az Elvarázsolt Kastélyban

Legutóbbi szerkesztőségi ülésünkön (melyet nem is emlékszem, mikor tartottunk, mert sajnos mostanában vagy nem is annyira csak mostanában, krónikus időzavarban vagyok, az anti-depresszáns pedig, amit háziorvosom időzavar ellen felírt, jelenleg nem kapható, vagy inkább nem volt kapható, de talán nem is lesz kapható …) felmerült, hogy látogatottság növelési célból ideje lenne valamilyen nyereményjátékot indítani.

Sokáig töprengtem azon, hogy milyen nyereményjátékot lehetne rendezni az Elvarázsolt Kastélyban, aztán meg azon, hogy milyen nyeremény fejében lehetne azt meghirdetni, végül pedig azon, hogy hova tettem az emlékezetemet. Ugyanis nem emlékszem rá, hogy mit akartam írni. Persze, ha nem emlékszem rá, mit akartam írni, biztos, hogy valamikor tudtam, mit akarok írni, mert ellenkező esetben nem tudnék nem emlékezni rá.
 
Lehetséges, hogy már le is írtam, csak egy másik fájlba mentettem. Lehet, hogy egy másik számítógépen. Lehet, hogy egy másik szerveren. Vagy egy másik idősíkban. Ahol sosem feledkeznek meg a törülközőről.
 
Az Elvarázsolt Kastély nyereményjátéka
 
Az Elvarázsolt Kastély szerkesztősége nyereményjátékot hirdet az oldalt (nem ezt a posztot!) lájkolók körében. A nyereményjátékban történő részvétel önkéntes és semmilyen anyagi hozzájárulást nem igényel. A nyereményjátékban minden játékos csak egy szavazattal vehet részt. A nyereményjátékban nem vehetnek részt az Elvarázsolt Kastély munkatársai, azok rokonai, barátai és ismerősei, kivéve, ha már lájkolták ezt az oldalt.
 
A nyereményjáték ismertetése:
 
Találja ki, mi lesz az Elvarázsolt Kastély következő bejegyzése!
c., Elsők
 
Küldje el a helyes válasz betűjelét az Elvarázsolt Kastély hivatalos Facebook oldalára!
 
A beküldési határidő a következő poszt publikálását megelőző másodperc.
 
Figyelem! A beküldési határidő után érkező megfejtések a nyereménysorsoláson nem vehetnek részt, még akkor sem, ha rossz vagy lassú volt az internet, vagy késett az óra, vagy elaludt a buszsofőr.
 
A helyesen tippelők között az Elvarázsolt Kastély Döglött Béka éttermének jóvoltából egy darab kétszemélyre szóló békacombot szolgálunk fel Bíró Marcsa módra, Hutta Sámuel tálalásában. A sorsolást közjegyző jelenlétében tartjuk a következő poszt megjelenése után. Valamikor. Mert jobb későn, mint soha. A nyertest a Facebookon keresztül értesítjük, most pedig búcsúzunk és elmegyünk, mert a mi időnk lejárt.
 
Kelt: 27542. május 25. Balgatrondáriusz bolygó, AlfaZenit tartomány, dVn 131-es számú település.

 

FgP

Szólj hozzá

42 douglas sci fi adams törülköző