2011. jún 15.

A szerkesztőségből jelentjük: Sínen vagyunk

írta: dVn
A szerkesztőségből jelentjük: Sínen vagyunk

Az elmúlt napokban a nyári szünet előtti utolsó szerkesztőségi értekezletünket tartottuk, ahol röviden értékeltem az elmúlt néhány hét pozitív fejleményeit.

A legfontosabb, hogy legutóbbi Súúúhanterz bejelentkezésünk, melyben azt feszegettük, hogy Orbán Viktor tud-e vezetni, rekord látogatói és lájkoló számot produkált, amit ezúton is köszönök látogatóinknak a szerkesztőség nevében. Csak így tovább súúúhanterek, mondtam volna, ha történetesen nem jómagam lennék a rovatvezető, és ugyebár az öndicséret...Csak így tovább Elvarázsolt Kastély, mondtam inkább ehelyett.
 
Csicsó Ferenc, szerkesztőségünk keresztény-konzervatív tollnoka túlzott lelkesedésemet lehiggasztandó megjegyezte, hogy lám, ezt a sikert is Orbán Viktornak köszönhetjük, mivel ilyen mértékű lájkolást se Gyurcsány Ferenccel, se Lázár Jánossal, de még Tarlós Istvánnal sem sikerült elérnünk, nem is beszélve Alföldi Róbertről. Hutta Sámuel erre megjegyezte, hogy jobb lenne, ha Csicsó Ferenc végre rittyentene is valami posztfélét az efféle bölcseletek helyett, mert csak feleslegesen szívja a szerkesztőség drága levegőjét, issza a drága kávét és ásványvizet, nem beszélve a felzabált vaníliás karikákról, mire Kamondi Vilmos a védelmére kelt és közölte, Csicsó Ferenc a szerkesztőség hivatásos elmélkedője, s mint ilyen nem gyártja nyakra főre a bejegyzéseket, mint teszik azt holmi döglöttbékások.
 
Mielőtt elszabadultak volna az indulatok, ami esetleg egy spontán sztrájkban manifesztálódhatott volna, gyorsan igazat adtam mindenkinek, és Orbán Viktor szellemét megidézve én is igyekeztem a jövőre koncentrálni. Például arra, hogy a jövő héten szabadságra megyek, ezért a szerkesztőségi feladatokat ideiglenesen Galván Lilire testálom. Galván Lili azonban közölte, hogy a főnök, Vajnágh Domokos nem hagyta jóvá a szabadságomat, ezért hacsak elő nem kerül az elkövetkezendő napokban, elfelejthetem azt. Ez újabb löketet adott számomra ahhoz, hogy felfrissítsem a Vajnágh Domokos utáni nyomozást, melyet épp a cipővadászatok miatt hanyagoltam az utóbbi időben, ezért gyorsan felhívtam a rendőrséget, van-e bármi hírük Vajnágh Domokosról.
 
Megtudtam, hogy Vajnágh Domokos rendszeresen életjelt ad magáról az Elvarázsolt Kastélyban, az Elvarázsolt Kastély Facebook oldalán és az Elvarázsolt Kastély twitter oldalán is, ezért nincs okuk feltételezni, hogy Vajnágh Domokos eltűnt, így a nyomozást bűncselekmény hiányában időközben megszűntették. Kérdésemre, hogy ezek után nyomozhatok-e magánszorgalomból, azt válaszolták, semmi akadálya, mert nincs rendőrségi nyomozás, amelyet akadályoznék, és rögtön ajánlottak egy magándetektívet is, aki szívesen segít Vajnágh Domokos hollétének kiderítésében.
 
Sajnos a magándetektívet lapzártáig nem sikerült elérnem, ezért további hírekkel ez ügyben nem szolgálhatok. Ennek számomra kellemetlen velejárója, hogy egyre kevesebb a reményem a jövő heti szabadságra menetelben, ami azonban Önöknek, kedves látogatóink jó hír, mert nyugodtan reménykedhetnek újabb súúúhanterzben a következő hetekben is.
 
Ha valami csoda folytán mégis szabadságra mennék, látogassák rendszeresen oldalunkat és a többi rovatot, melyek a nyári szünidő alatt is zavartalanul üzemelnek!

 

UI: Megsúgom, hogy Csicsó Ferenc kissé besértődve Hutta Sámuel beszólásán, lázasan dolgozni kezdett legújabb posztján, így várhatóan újabb "elsők között" bejegyzéssel gazdagodhatunk hamarosan.

Szólj hozzá

orbán szerkesztőség sín