2011. nov 02.

Kifelé vagy befelé

írta: dVn
Kifelé vagy befelé

Európa őrjöng, Magyarország a világ vesztese, 307 forint közelében az euró, és Demi Moore is egyre soványabb, hogy a legfontosabb mai hírek címeiből szemezgessek. És még itt van ez a halottak napja is. Nekem pedig valami szívderítőt kellene írni!

Mivel Forgolán Péter kórházban van és a kórházban a megszorításokra hivatkozva esténként lekapcsolják az áramot, így bizonytalan ideig nélkülöznünk kell posztjait, a szerkesztőségben engem kértek fel, hogy írjak valami bíztatót november kezdetének tiszteletére.

Bár általában számtalan példabeszéd és gondolat van a fejemben biztatóbbnál biztatóbb gondolatokkal, kivált így Ádventhez közeledve, ma egyszerűen egyiket sem találtam ideillőnek. Azután belebotlottam ebbe a képbe.

 kifele_befele.jpg

Forrás: http://www.best-wallpapers.com

 

Gyönyörű? Megnyugtató? Sejtelmes? Félelmetes? Esetleg rémisztő?

Ha akarjuk, arra gondolunk, hogy most fogunk belegyalogolni éppen. Ha akarjuk azt, hogy valamely szerettünk sétál majd ki hamarosan. Ha akarjuk azt, hogy valaki olyan, akit kevésbé szeretnénk, hogy kisétáljon. De ha akarjuk, gondolhatjuk azt is, hogy épp csak visszanéztünk és előttünk már egy hatalmas rét terül el üde zöld fövennyel, a távolban tarka virágokkal, rügyeiket bontogató fákkal. Vagy egyszerűen nem látunk mást, mint egy tengerpartot dagálykor. Csak rajtunk múlik!


CsF

Szólj hozzá

élet gazdaság halál tenger korlát euro