2012. jan 04.

Zeneajánló a szabadságharcosoknak

írta: dVn
Zeneajánló a szabadságharcosoknak

A pénzpiacok álarca mögé bújt IMF és EU az újév hajnalán újabb támadássorozatot indított a forint és az unortodox magyar gazdaságpolitika ellen, azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megdöntsék az Orbán Viktor vezette törvényes demokratikus magyar kormányt. Miközben a kormány csapatai folyamatosan harcban állnak, az Elvarázsolt Kastély erkölcsi kötelességének érzi, hogy erőt, bíztatást adjon a magyar kormány számára az IMF-EU párossal való harc folytatásához.

Ha tehetnénk, természetesen azzal a néhány milliárd euróval támogatnánk a kormányzatot, amelyre amúgy sincs szükségünk az IMF-től, elvégre a Magyar Köztársaság Magyarország képes megállni a saját lábán akár négy-ötszáz forintos euró árfolyam mellett is. Sajnálatos módon azonban, részben az unortodox gazdaságpolitikának, részben a folyamatos harci készültségnek köszönhetően, szerkesztőségünk tartalékai is elapadtak, ezért csupán egy dalt tudunk küldeni a harcoló csapatoknak.

Az eredetileg Kovács Kati által énekelt dal kicsit harcosabb hangvételű verzióját választottuk, amelyet szerintünk az IMF-fel és az EU-val folytatott tárgyalások elején kéne döngetni néhány ezer wattos hangfalakból, hogy ezzel csattanjon el az a néhány pofon, amit Lázár János is beígért a minap, és az IMF-EU páros úgy meneküljön el hazánkból erőltetett menetben, mint Jelasics horvát bán serege a pákozdi csata után.

A lóvét persze hagyják csak itt nyugodtan! A legjobb kezekben lesz.
 

KmV

Szólj hozzá

orbán eu imf bikini lázár unortodox