2012. feb 14.

Boldog Anti-Valentin napot!

írta: dVn
Boldog Anti-Valentin napot!

Ünnepi képeslap ötletek azoknak, akiknek elegük van a Valentin napból, a szív alakú lufikból, a plüssmackókból, netán még a csokiból is. Lájkolható, megosztható, díjmentesen letölthető és szabadon felhasználható.

Ha lenne díj a leghülyébb ünnepre, a Valentin nap bizonyára a legesélyesebbként indulna rajta. Mert ugyebár Valentin napon nem guríthatunk le egy sört a haverokkal, mint egy valamire való születésnapon. Nem mehetünk el jóízűt tüntetni, mint március 15-én vagy október 23-án. De még tűzijátékot sem nézhetünk, mint augusztus 20-án. Ehelyett a férfiak vacsorázni vihetik párjukat, a nők pedig arcukra mosolyt mímelve, a meghatottság örömkönnyeit hullajtva kénytelenek elfogadni az aktuális slágergiccset a piros rózsával és elhitetni magukkal, hogy jövőre jegygyűrű is lesz majd a lufiban.

A dialektika örök törvényének engedelmeskedve, ahol Valentin nap van, ott törvényszerű, hogy legyen Anti-Valentin nap is, mely legalább akkora helyet követel magának az internetes folklórban, mint negédes párja. Azok kedvéért, akik még nem találták meg az igazit, szeretnénk néhány ötletet adni Anti-Valentin napra.
 

Környezettudatosoknak:

 

Munkamániásoknak:

 

Szingliknek:

 

 

Állatbarátoknak:

Extrém szexet kedvelőknek:

 

Bevállalós hölgyeknek:

 

És ha valaki nem csak a Valentin napot, de a happy end-et is utálja:

 brutal.jpg

 

CsF

Szólj hozzá

ünnep szabadság szerelem anti szingli utálat Valentin