2012. már 29.

Ne add fel, Pali, az Istenért, ne!

írta: dVn
Ne add fel, Pali, az Istenért, ne!

„Hálátlan feladatot osztott ránk a sors. A ma nemzedékének, nekünk, mai magyaroknak jutott a kijózanító felismerés, milyen nagy ára is van az életnek, s ki mindenkivel kell megküzdenünk önállóságunkért.” – mondta Schmitt Pál újévi köszöntőjében. Milyen igaza volt!

A balliberális média és a nemzetközi baloldal magyarellenes összeesküvése mára odáig süllyedt, hogy előre kitervelten, aljas indokból, politikai nyereségvágyból karaktergyilkosságot kövessenek el szeretett köztársasági elnökünk ellen, aki eddig a Fidesznek kölcsönözte (nem ám a magyar népnek - a szerk.) olimpiai aranyait, sportdiplomáciai sikereit, az Európai Parlament alelnökeként kivívott respektjét.

Ezt a respektet igyekeznek most sárba tiporni az intervenció szövetségesei, az IMF csatlósai, a hazájukat elárulni kész bértrollnokok (sic!), arra számítva, hogy ezzel egyszersmind megkérdőjelezhetik Orbán Viktor elvtárs, pajtás elmúlt kétévi sikereit. Mert mi másba is tudnának belekötni a forradalmi magyar kormány eredményeit látva, ha nem abba, hogy Te, a NOB végrehajtó bizottságának tagjaként húsz évvel ezelőtt néhány oldalt kölcsönvettél bolgár és német kutatóktól a kisdoktori dolgozatodhoz.

Mi innen az Elvarázsolt Kastélyból csak azt tudjuk üzenni Neked, Pali, hogy bárki, bármit is mond, meg ne forduljon fejedben a lemondás gondolata! „Ebben a várban van most a maradék ország sorsa”, ahogyan Dobó István várkapitány mondta az Egri Csillagokban. Igen Pali, Te vagy ez a vár, és ha te lemondasz, veled bukik minden, amiért harcoltunk, amiért a kétharmados felhatalmazást adtuk. Értelmét veszti az Alaptörvény, a médiatörvény, az unortodox gazdaságpolitika törvényei és jogszabályai, melyeket mind, mind a Te aláírásod szentesített. Értelmét veszti a magyar nyelv, melynek mindenkinél elkötelezettebb ápolója voltál az által, hogy jó tanárként lépten-nyomon szembesítettél minket, gyarló honpolgárokat a gondatlanságból elkövethető helyesírási hibákkal. Végül, de nem utolsósorban értelmét veszti a „következmények nélküli ország” újra meg újra megfogalmazódó vádja. Beláthatod, hogy itt és most már nem adhatod fel. A harcot folytatnod kell, bármit is dönt ma a SOTE szenátusa! Mi magyarok biztosak vagyunk benne, hogy mint annyiszor máskor, most is kivágod magad egy huszárvágással ebből a reménytelennek tűnő helyzetből.

Ehhez kívánunk neked kitartást a Korál együttes klasszikusával. Az Isten áldjon Téged!



KmV
 

Szólj hozzá

orbán magyarország alkotmány schmitt szabadságharc