2012. nov 13.

Vasfüggönyt ide!

írta: dVn
Vasfüggönyt ide!

Nem kell itt szarakodni és karba tett kézzel várni, amíg fiataljaink mind egy szálig elhúznak innen és a hanyatló imperializmus ópiumával kábítják magukat ahelyett, hogy a munkaalapú társadalmat építenék. Kemény kezet ide, meg vasszigort!

vasfuggony.jpg


A négyszögletű kerek erdőben új trend van kibontakozóban. A fiatalok nem tudnak betelni e lángoktól ölelt kis ország szépségeivel, a lenn az Alföld tengersík vidékivel, de még az ős, buja földön dudva muharral sem, ezért inkább elindulnak világot látni.

Ez már önmagában is vérlázító, ám akik eljutottak az Óperenciás tengeren túlra, nem elégszenek meg ennyivel, hanem itthon maradt fiataljainkat, a jövőnk zálogát adófizetőit is igyekeznek elcsábítani. Nyakra-főre posztolják az élménybeszámolókat arról, hogy mennyivel jobb nekik ott, és mennyire lúzer mindenki, aki itt. Mert mennyivel több buszjegyet meg hamburgert vehetnek egy órai keresetükből. A kórházakban hálapénz nélkül is kinyalják a seggüket. A közbiztonságról nem is beszélve. És van perspektíva is. Ezt arrafelé még a Tescoban / Wal Martban / Edekában (megfelelő aláhúzandó – a szerk.) is lehet kapni, de hozzánk biztosan csak kínai hamisítvány formájában érkezik, ha érkezik egyáltalán.

A mi naiv fiataljaink persze mindent elhisznek, amit az interneten olvasnak és könnyedén felülnek a minden alapot nélkülöző szóbeszédeknek. Ami nem is meglepő, mert mást se csinálnak, mint buzerálják az iphone-jukat, meg az ipadjüket, romkocsmáról romkocsmára járnak, ott verik el a szüleiktől kapott apanázsukat vagy éppen diákhitelüket. Tölcsérrel öntik magukba a hanyatló nyugat kultúrmocskát, és az X-Faktort meg a Voice-ot bámulják a "Felszállott a páva" helyett.

Mi, az Elvarázsolt Kastélyban azonban nem akarunk beállni az állandóan kesergők, a hivatásos rettegők és apokalipszist vizionálók táborába, ezért szokásunkhoz híven azonnali megoldással rukkolunk elő fiataljaink itthon maradása érdekében.

Nem kell itt vég nélkül a hazaszeretetről papolni, milliókat ölni olyan kampányfilmekbe, mint amilyen ez is:


Csakúgy, mint a magánnyugdíj pénztárak einstandolása, vagy a bankadó könyörtelen kivetése, vagy a választási törvény átírása esetén itt is sokkal határozottabb és drasztikusabb intézkedésekre van szükség pártunk és kormányunktól.

Először is be kell tiltani ezt a rohadt internetet. Igen, igen, tudjuk mi is, hogy ez technikailag nehézségekbe ütközik, meg még Kínának se sikerült tökéletesen, de a kétharmad birtokában nem lehetnek akadályok. Alkotmányba kell foglalni, hogy magyar állampolgároknak nemzetérdekből tilos az internet használata. Az alaptörvény megszegését a megfelelő sarkalatos törvények meghozatalával hazaárulásnak kell minősíteni, és életfogytiglani börtönbüntetéssel súlytani. A hálózati hozzáférést biztosító eszközöket (modem, router stb.) el kell kobozni, az újonnan értékesített eszközökből pedig már eleve ki kell iktatni. Ezen túlmenően, a lefülelés hatékonyságát növelendő, besúgók hálózatát kell létrehozni, akik készek feljelenteni barátaikat, ismerőseiket, vagy éppen ellenségeiket (ebben a sorrendben), ha éppen internetezésen kapják.

De ne legyenek illúzióink! Ez a fene nagy szabadság, amit az Európai Unió ránk kényszerített a schengeni egyezménnyel és a szabad munkaerő vándorlással, még így is lehetővé tenné fiataljainknak, hogy elmeneküljenek a négyszögletű kerek erdőből. Ezért a Terror Háza alagsorából elő kell kotorni a vasfüggönyt és körbekeríteni vele az egészet. A határra kétszáz méterenként fegyveres őröket kell állítani, akik szó nélkül tüzet nyitnak majd a tiltott határátlépőkre.

Ám ez még mind nem elég. Biztosítani kell, hogy az itt maradók még csak véletlenül se eshessenek gondolatbűnbe, ezért szigorúan korlátozni kell a káros gondolatokra inspiráló média és egyéb kulturális tartalmakat. A népbutító kereskedelmi tévéket és a ízlésromboló zenéket sugárzó kereskedelmi rádiókat haladéktalanul be kell szüntetni. A bulvárlapokat, és minden a NER szellemiségével össze nem egyeztethető, lázító vagy liberális szellemű folyóiratot, napilapot, irodalmi művet be kell zúzni. Nemzeti kultúrfelelőst kell kinevezni (javaslatunk Kerényi Imre), akinek hozzájárulása nélkül egyetlen verssor, egyetlen mondat sem kerülhet nyomtatásba, egyetlen hanglemez sem kerülhet kiadásra, egyetlen film sem kerülhet levetítésre. Mellékesen, az internet betiltásával az illegális fájlletöltéstől is egyszer s mind megszabadulunk.

Attól félnek, hogy az Európai Unió és a nemzetközi jogvédő szervezetek egymással karöltve fognak tiltakozni ezen intézkedések ellen, netán elfordul tőlünk az egész világ? Ugyan már! Az EU-t a bankárok érdekein kívül eddig sem érdekelte semmi. Amíg a négyszögletű kerek erdőben a GDP arányos államháztartási hiány nem lépi túl a 3%-ot, és piacot biztosítunk az EU-ban már eladhatatlan termékek tömegének, higgyék el, ezután se fogja. A jogvédő szervezetek tiltakozásai sem hatnak meg soha senkit (gondoljunk csak Tibetre, vagy Julia Timosenkora – a szerk.).

Nálunk pedig minden olyan lesz, mint régen. Iskolaköpeny, iskolatej, kötelező orosz német nyelv, hétfőnként adásszünet és egypártrendszer. No meg, ami velejár. Kivéve a 3 forint 60 filléres kenyeret.

KmV

Szólj hozzá

szabadság fiatalok diktatúra vasfüggöny kétharmad disszidálás