2013. feb 21.

Hogyan készítsünk gumicsontot

írta: dVn
Hogyan készítsünk gumicsontot

Szereti Ön a gumicsontot? Ha igen, most itt az egyedülálló alkalom. Megtanítjuk, hogyan készítheti el kedvenc gumicsontját otthonában, házi alapanyagokból. Ha kipróbálja, sosem vesz többé boltit!

gumicsont.jpg

A négyszögletű kerek erdőben nagy keletje van a gumicsontnak. Olyannyira, hogy a válogatott alapanyagokból készült, előfőzött és megcsócsált szellemi étkekhez szoktatott emberek többsége már nem is tud mit kezdeni a valódi csontokkal. Ha néhanapján belebotlanak ilyenbe, vagy a foguk törik bele, vagy a gyomrukat üli meg. A rágóizmoknak azonban, ha már az Isten (ateisták kedvéért a természet – a szerk.) így alkotta őket, mégis csak szükségük van a rágódásra, ezért aztán az élelmes feltalálók, amelyből a négyszögletű kerek erdőben szerencsére rengeteg van, megalkották a gumicsontot.

A gumicsont teljesen úgy néz ki, mint az igazi (némelyikre újabban véres húscafatokat is applikálnak a valósághűség kedvéért), viszont az igazival ellentétben, teljesen ártalmatlan a fogazatra és az emésztésre. Fogyasztása fokozza a nyálképződést, helyreállítja a száj PH értékét és erősíti a rágóizmokat. Étvágygerjesztő hatása egyértelműen bizonyított. Egyetlen problémája, hogy hamar elveszíti természetazonos aromáját. A gumicsontok többsége ezért egyszer használatos, akárcsak a rágógumi. Van néhány elvetemült persze, többségük politikus vagy újságíró, aki napokon át tud rágódni ugyanazon a gumicsonton, a többség azonban mindig újabbra és újabbra vágyik.

A gumicsont gyártók és forgalmazók ettől persze vérszemet kaptak, így a négyszögletű kerek erdőben az egekbe szökött a gumicsont ára. Az Elvarázsolt Kastély azonban igyekszik segítségére lenni látogatóinak és megóvni pénztárcájukat. Ezért megosztjuk Önökkel a gumicsont készítés féltve őrzött titkát, elősegítve, hogy bárki, otthonában, házi alapanyagokból is készíthessen magának szellemi gumicsontot.

1. Alapanyagnak bármi megteszi. Lehet az plágium botrány, titkos hallgatói lista, de egy teljesen jelentéktelen, senki által sem ismert szervezet közleménye is, mint például a Magyar Szülők Országos Egyesületének erkölcstanításra alkalmas tanárok válogatására tett javaslata vagy éppen annak visszavonása.

2. Az alapanyagot fel kell olvasztani és formába önteni. A forma kiválasztásánál fontos, hogy megtévesztésig hasonlítson az igazi szellemi táplálékra, a gumicsontnak úgy kell kinéznie, mintha valódi hírértéke lenne. Sőt, törekedni kell arra, hogy első ránézésre élet-halál kérdésnek tűnjön. A holokauszt veszély, a kommunista diktatúra, vagy éppen a magyar gyűlölet felemlegetése mindig beválik, de vigyázzunk, mert idővel könnyen megcsömörlünk tőle, ezért használjunk bátran lájtosabb témákat is, mint a képviselői vagyonnyilatkozatok, vagy a celebek magánéleti problémái.

3. Ezután következik a legkényesebb művelet: a fűszerezés. A négyszögletű kerek erdőben a gumicsonton rágódók, íz világukat tekintve két csoportra oszthatók, melyek között kizárt az átjárás. Az egyik csoport a magyaros ízeket kedveli, a másik a változatosat.
Ha Ön az előbbi csoportba tartozik, javasoljuk, hogy a gumicsontot főzze két órán keresztül pörköltszaftban. Lehetőleg marhából. Ha nincs kéznél marhahús, netán makói hagyma és szegedi pirospaprika sem, használhat pörköltszaft kockát is. Tálaláskor a gumicsontra feltétlenül tűzzön ki magyar zászlót, és ha van kéznél, nagy Magyarország térképet is.
Ha Ön a változatos ízeket kedveli, könnyebb dolga van, mert bármilyen fűszer megteszi. A lényeg, hogy más legyen. A kóser ízekkel nem hibázhatunk, de a merészebbek vadkenderrel és ürömfűvel is próbálkozhatnak.

4. Az így elkészített gumicsonton kedvünkre rágódhatunk, akár hidegen, akár melegen. Megkínálhatjuk vele vendégeinket, sőt ajándékba is vihetjük, de vigyázzunk, hogy mindenkinek a neki megfelelő ízesítésű gumicsontot adjuk. Ellenkező esetben a magyaros ízek hívei azonnal nemzetellenesnek kiáltanak ki minket, a változatos ízek kedvelői pedig irredentának, nacionalistának bélyegeznek.

Jó rágódást kívánunk mindenkinek!

hSm

Szólj hozzá

politika magyar meleg zsidó liberális nemzeti gumicsont