2013. máj 08.

Nincs többé félre, csak el

írta: dVn
Nincs többé félre, csak el

Nincs többé szomszéd nője, aki mindig zöldebb. Nincs többé fűvel-fával. Nincs többé a legyet is röptében. Nem lesz többé utópia az örök hűség ígérete. Egy új tudományos felfedezésnek köszönhetően kasztrálás és erényöv nélkül is megelőzhető lesz a félrek**ás. Figyelem: erotikus tartalom!

femme_fatale_MB_ek.jpg

Mindannyian elcsábulunk néha. Van, aki egy tábla csokoládétól, van, aki a spájzban talált szilvapálinkától, van, aki egy bulin kínált füves cigitől. És vannak, akik a miniszoknya alól kivillanó feszes combok látványától, vagy egy jól irányzott mélydekoltázstól.

Utóbbiak különösen veszélyeztetettek ilyenkor tavasz tájékán, amikor mindenkiről lekerülnek a felesleges ruhadarabok, és a nagykabátban észrevehetlen, „átlagos kinézetű”, szende lányokról is pillanatok alatt kiderül, hogy házassággyilkos szexbombák, akiknek hatástalanításhoz nem elég rózsafűzért morzsolni, brómos teát inni vagy a házassági fogadalmat mormolni. Elég egy meggondolatan pillantás, egy ártalmatlannak tűnő érintés, és az esendő emberfia azon kapja magát, hogy cinkos bokrok takarásában, az autó hátsó ülésén, vagy éppen egy szállodai szobában a franciágyon omlik a csábító nő karjaiba. Utána pedig jöhet a bűntudat, a nem kívánt terhesség, vagy legrosszabb esetben a válás, és a velejáró embert próbáló tortúra.

Ennek vet most véget japán tudósok legújabb felfedezése. A Minocycline nevű antibiotikum vizsgálata közben bukkantak rá az akné és egyéb bőrbetegségek kezelésére használt szer áldásos mellékhatására, miszerint az ezzel kezelt férfiak immunissá válnak a női csáberőre. Igaz a Minocycline nem válogat, a férfiak nem csupán az édes bűnbeesés, a femme fatale vonzerejére válnak érzéketlenné, hasonló sors vár hitvesükre is.

Nincsen rózsa tövis nélkül, mondhatjuk erre. Emiatt azonban felesleges aggódni. A feleségeknek amúgyis csak nyűg volt ez a házasélet. Ugyan kinek hiányzik majd, hogy pálinkától és cigarettától bűzlő férje lihegve rámásszon, borostájával össze-vissza karistolja kényes bőrét, durva kezével a mellét markolássza, nem beszélve a lepedőről, amit még ki is kell mosni utána. Nem kell többé aggódni a "kedves" kolléganők, a "sejtelmes" barátnők, a sosem látott volt osztálytársak miatt. Nem kell gyanakodva rúzsnyomok után kutatni az inggalléron, híváslistákat és smseket böngészni az asztalon felejtett mobiltelefonon, és a férjek facebook oldalát vagy email fiókját sem kell feltöretni többé egy hozzáértő jóbaráttal.

De ne higgyük, hogy a felfedezés csak a feleségek életét könnyíti meg. Mi férfiak se csupán a kísértéstől, s a bűntudat nyomasztó érzésétől szabadulhatunk meg végleg. Innentől zavartalanul nézhetjük a bajnokok ligája döntőt, mert nem zaklat minket az asszony csipkés fehérneműben az ölünkben táncolva. Úgyis tudja, hogy reménytelen esetek vagyunk. A nehéz napok idején nem kell többé titokban felesleges órákat töltenünk pornó csatornákat bámulva. Legfőképpen pedig nem kell magyarázatot adnunk, ha a haverokkal hosszúra nyúlik a sörözés. Az asszony külön ágyban alszik majd, észre sem veszi, ha hajnalban jövünk haza.

Egyedül a népszaporulat csökkenése miatt aggódhatnak az ügyeletes vészmadarak. Nekik azt üzenjük: a világ népessége így is túl van a 7 milliárd lakoson. Ráadásul, ha tényleg elkészül a félrek***s gátló tabletta, az úgyis olyan drága lesz, hogy csak a civilizált népesség leggazdagabbjai engedhetik meg maguknak. Megvalósulhat hát a baloldali érzelműek réges-régi vágya, hogy az elit végre nem termeli újra önmagát.

Ha pedig valakinek hiányérzete támadna, mondván mégiscsak legalapvetőbb emberi ösztönétől fosztják meg, az se csüggedjen. K**ni továbbra is zavartalanul lehet. Igaz nem félre, csak el.

HsM

Szólj hozzá

szex hűtlenség megcsalás házasságtörés végzet