2013. sze 26.

Börtönbe a lomizókkal

írta: dVn
Börtönbe a lomizókkal

Pártunk és kormányunk vasökle ismét lesújt. Az uzsorások és rezsimaffiózók után most végre a lomizókkal is leszámolnak. Nem lesz kérem több felfordulás, más kidobott vackaiból meggazdagodás!

lomi2.jpg

A négyszögletű kerek erdőben ismét van min kárognia a balliberális páholynak és a hozzájuk csapódó média csöcseléknek. Szegény Hoffmann Rózsánkat eddig is folyamatosan ostorozták, amiért végre rendet teremtett az iskolákban. Pedig áldásos tevékenységének köszönhetően a gyerekek újra felfedezhetik Istent, szodoma és gomorra elfajzott világa helyett pedig a keresztény erkölcs szigorú útmutatásai szerint élhetik életüket. Nem lófrál többé egyetlen kölyök sem az utcán, nincs többé délutáni labdázás a tereken, sem az ablakom alatt, és a tanárok se lóghatják el fél munkanapjukat, miközben már amúgyis ott van nekik a nyári-téli-őszi-tavaszi szünet.

De már itt van az ellenzéki hőzöngés újabb célpontja: a lomtalanítás. Miután a minap megbüntettek a rendőrök néhány lumpen elemet, akik a lomtalanításra szánt hulladék között guberáltak, a kocsmák mélyéről füstölgő firkászaink felocsúdtak a pálinkagőzből, és felfedezték a már idén január elsejétől érvényben lévő lomtalanításról szóló 2012. évi 185-ös törvényt. Ami kimondja, hogy „a lomtalanításkor kihelyezett tárgyak a kihelyezés pillanatában a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. tulajdonába kerülnek.” Ha az FKF Zrt.-t ért kár meghaladja az 50 ezer forintot, és a lopást üzletszerűen („rendszeres haszonszerzésre törekedve″) követik el, az elkövető akár 2 évet kaphat.

Már látom lelki szemeim előtt, hogy néhány napon belül tüntetést szervez majd néhány állami pénzen élősködő emberbarát szervezet, Gyurcsány Ferenc egy lomtalanításra szánt babakocsihoz láncolja magát, Bajnai Gordon a tőle megszokott remegő szempillákkal a fasiszta diktatúra újabb rémtettéről értekezik, míg Mesterházy Attila az MSZP zászlajára tűzi az „Adjuk vissza az embereknek a guberálás szabadságát” jelszót.

Azon meg se lepődök, hogy balliberális felebarátaimat nem zavarja az a mérhetetlen szemét és felfordulás, zajongás, ricsajozás, amit ezek a lomisok művelnek. No, de kérdem én, miért holmi lecsúszott, közveszélyes munkakerülő alakok húzzanak hasznot utcára kitett, megunt holmijainkból? Még a végén annyi pénzt keresnek vele, hogy nem akarnak majd közmunkára menni. Miért legyen egy hátrányos helyzetű családban felnövő gyereknek ingyen íróasztala? A szüleik úgysem lesznek képesek kifizetni az egyetemi tandíjukat, akkor meg minek strapálnák magukat. Egyáltalán miért legyen jó bárkinek csak úgy spontán módon, amikor azért van pártunk és államunk, hogy boldoggá tegyen minket.

Igen, kérem. Majd állambácsi összegyűjti szépen a limlomot, ahogyan összegyűjtötte a nyugdíjpénztári befizetéseket is. Állambácsi szétválogatja, kiszedi belőle, ami hasznosítható, jó pénzért eladja és abból a tömérdek pénzből épít nekünk utakat, iskolákat, uszodákat, meg kórházakat. Aki pedig lomizik, az nem csak az FKF-et, a fővárosi önkormányzatot, vagy Tarlós Istvánt lopja meg, hanem egyenesen nemzetünk vagyonára teszi rá enyves kezét, így vele szemben a törvény teljes szigorával kell lesújtani!

De én még ennél is tovább mennék. Nem csak a lomizókat csuknám börtönbe. Börtönbe záratnék mindenkit, aki eldobott cigaretta csikkeket gyűjt a villamos sínek közül, ahelyett, hogy nemzeti dohányboltban vásárolna cigarettát magának. Börtönbe záratnék mindenkit, akinek tetszik Alföldi Róbert István a királya. Legfőképpen pedig börtönbe csukatnék mindenkit, aki hétvégenként kirándulni megy a családjával, urambocsá’ bűnös módon kerékpározik, ahelyett, hogy Videoton meccsre járna szurkolni.

Remélem, népünk nagy vezérei ellátogatnak az Elvarázsolt Kastélyba és megfogadják tanácsaimat!

CsF

Szólj hozzá

börtön szemét lomtalanítás bírság lomi guberálás