2015. jan 17.

Le az imperialista vaddisznókkal!

írta: dVn
Le az imperialista vaddisznókkal!

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Az imperialista hatalmak újabb és újabb kísérletet tesznek (népi) illiberális demokráciánk megdöntése érdekében. Most éppen vaddisznókkal támadnak ránk!

vaddiszno_ek.jpg

Míg a magukat a szabad világ részeinek hazudó, vallásgyalázó, multibuzikulti liberális fertőben dagonyázó nagyvárosok a terrorizmustól rettegnek, addig a mi békés népi illiberális demokráciánkat vaddisznó hordák randalírozása és dúlása fenyegeti. Bár a vaddisznók két napja nem mutatkoztak, gyaníthatjuk, hogy most is ott leselkednek valamelyik eldugott mellékutcában és csak a megfelelő pillanatra várnak.

A balliberális szennymédiumok, élükön a 444!-gyel, meg az RTL Klubbal (az Indexről nem is beszélve), most is gyalázatos vicceket és mémeket csinálnak a nemzetünk történelme során már oly sokszor felbukkanó sorstragédiából. Mások nem átallják aljas politikai haszonszerzés céljából felhasználni a vaddisznókat és összeesküvés elméleteket gyártanak.

Mivel az ellenzék idestova ötödik éve képtelen épkézláb vezetővel előrukkolni, kapva kapnak az alkalmon, és azt állítják, a vaddisznók valójában az ellenzéki kerekasztal lovagjai, akiket a választási győzelem Szent Gráljának keresése közben Áder Páter, a báránybőrbe bújtatott farkas varázsolt el. A vaddisznóvá változtatott ellenzéki vezetőket, miként a szabadság téri holokamu emlékművet, az éjszaka folyamán terelték áldott székesfővárosunkba, hogy ott majd a rendőrség, egy tavaly elfogadott törvény értelmében a lakosság védelmére hivatkozva, nyugodtan lelőhesse őket.

Már látom lelki szemeim előtt, hogy miután a vaddisznókat lelövik (mert a vaddisznókat lelövik, ugye?), mártírként fogják tisztelni őket. Facebook csoportokat alakítanak, az állatvédők tüntetéseket szerveznek, és Brüsszelig harsogják, hogy Orbán Viktor már a fekete mágiát is latba veti hatalmának bebetonozása érdekében.

De sajnos a jobboldal néhány elferdült hajlamú sajtómunkása sem restelkedik képtelenebbnél képtelenebb agyszüleményekkel magyarázni a vaddisznókérdést. Szerintük a vaddisznókat maga Lázár János rendelte meg Orbán Viktor kérésére, hogy így vessenek véget Rogán Antal egyre kínosabbá váló magyarázkodásrohamainak az V. kerületi Hunvald 2.0 kapcsán. Elvégre miért pont az V. kerületi polgármesteri hivatal környékén bukkannak fel folyton folyvást a vaddisznók.

Szerencsére hamarosan örökre elhallgatnak az imperialista propaganda gépezet egyre rekedtebb hangszórói, hogy a magyar nép újra csak egyetlen tiszta forrásból tájékozódhasson hazánk és a nagyvilág történéseiről.
Addig is azonban, az objektív tömegtájékoztatás és a tényfeltáró újságírás egyik utolsó hazai képviselőjével, Szaniszló Ferenccel karöltve utánajártunk az igazságnak és kiderítettük ki áll az összehangolt vaddisznótámadás mögött.

Mert bizony itt nem holmi véletlenül idetévedt vaddisznókról van szó. A napnál is világosabb, hogy ezek valójában vaddisznó bőrbe bújt imperialista ügynökök, akik Magyarország demokratikusan választott kormányának megdöntésére törekednek. A vaddisznó hadművelet irányítója pedig ki más is lehetne, mint régi jó barátunk, André Goodfriend, az ideiglenesen hazánkba települt (már elnézést a vulgaritásért) szarkeverő, akit több forrásunk is látott a Budakeszi Vadasparkban vaddisznókkal cseverészni. A szemtanúknak azonnal gyanús lett, hogy André Goodfriend tolmács nélkül társalgott a vaddisznókkal. Ha pedig Vida Ildikónak sem sikerült megtanulnia angolul, vajon hogy sikerülhetett a vaddisznóknak amerikai segítség nélkül?

De nem ez az egyetlen bizonyíték. Miként lehetséges, hogy az a rendőrség, amelyik percek alatt képes volt felszámolni a norvég civil alap bűnbarlangjait, és amelyik képes egy Ford Tranzitot is lefülelni 217 kilométer per órás gyorshajtással, most képtelen a vaddisznók nyomára akadni? Természetesen úgy, hogy a vaddisznó ügynököknek beépített embereik vannak a rendőrségen, akik folyamatosan tájékoztatják őket az ellenük készülő akciókról.

Ami azonban ennél is rémesebb, hogy a vaddisznók nem csak az utcán csatangolnak. Ott vannak már minden magyar étteremben és vendéglőben. S nem ritka az sem, hogy gyanútlanul beengedjük őket meghitt családi fészkünkbe és ott találjuk őket az ebédlő asztalon. Bizony kérem szépen, a legújabb nanotechnológiáknak és a biodiverzifikált kiberhadviselésnek köszönhetően vaddisznó pörköltnek álcázva férkőznek belénk, majd beleülnek a gyomrunkba, és miközben kétségbeesve zabáljuk az amerikai gyógyszerlobbi agyonreklámozott haspuffadásgátlóit, egyszer csak Alienként kibújva pusztítják el a magyarság utolsó csíráját is.

Ezért ne hagyjuk magunkat félrevezetni! CÖF-társak, NER-társak, hajrá magyarok! Férfiak és asszonyok! Lépjünk fel az imperialista hódítás ellen. Számoljunk le egyszer s mindenkorra a vaddisznókkal! Amíg nem késő.

 

CsF

Szólj hozzá

baloldal ügynök alien ellenzék vaddisznó imperialista Goodfriend