2012. sze 01.

Tanévnyitó a birka-iskolában

írta: dVn
Tanévnyitó a birka-iskolában

Becsengettek. A négyszögletű kerek erdő birka-iskolájában is megnyitották a 2012/13-as tanévet. Ahogy ilyenkor szokás, könnyes szemmel hallgattuk végig a megnyitóbeszédet, melyből feltárul előttünk a jövő, jó kedvvel, bőséggel.

birka.jpg

Nagy, nagy, nagy megtiszteltetés ért minket. A keresztény-nemzeti értékek folyamatos hangsúlyozása, az isten, haza, család szentháromság oltára előtti rendszeres térdre borulás, illetve a szabadság, egyenlőség, testvériség gondolatának és valamennyi vadhajtásának végérvényes kiirtása meghozta gyümölcsét. A 2012/13-as tanév hivatalos megnyitójára a négyszögletű kerek erdőben, az Elvarázsolt Kastélyban került sor.

Újdonsült elsőseink a többi diákkal egyetemben együtt izgatottan várták e nevezetes napot. Kedves emléket, feledhetetlen élményt ígért, hogy a tervek szerint a megnyitóra Rákosi Mátyás Orbán Viktor személyesen látogatott volna el. Sajnos azonban a tegnapi Videoton-Trabzonspor mérkőzés alatt a magyar nép nagy vezére szotyolázás közben rágóizom húzódást kapott, ezért az oktatásügy nagyasszonyát, a felvilágosult európai gondolkodás kelet-európai élharcosát köszönthettük iskolánkban.

Mivel a balliberális sajtó a szokásához híven úgyis darabokra cincálja majd a beszédet és kénye-kedve szerint idézget belőle, olvasóink hiteles tájékoztatása érdekében vágatlanul közöljük a megnyitón elmondott beszédét.

„Kedves Gyerekek!

Szeretettel köszöntelek benneteket az 1017-dik tanév megnyitóján. A keresztény magyar állam első hivatalos tanévnyitója idején, 996-ban csak néhány szerzetesnek adatott meg az a kiváltság, hogy tanulhasson. Célunk azonban, hogy az oktatás tudatos és módszeres leépítésével sikerüljön visszaállítani az oktatás eme tündöklő fénypontját, amellyel rengeteg pénzt, időt és energiát takaríthatunk meg a nemzetgazdaság számára. Mert miből is fizethetnénk vissza azt a rengeteg hitelt és miből is építenénk fel saját klientúránkat, ha nem az oktatásra fecsérelt milliárdokból.

Nektek, bármily fájó is ez, még legalább tizenhat éves korotokig kell koptatnotok az iskolapadot. A kevésbé szerencsés gyerekek, akiknek a szüleik dacára minden erőfeszítésünknek, nem tesznek le arról az elvetemült gondolatról, hogy tanult embereket faragjanak gyermekeikből és bírják pénztárcával, sajnos még ennél is tovább.

Mielőtt azonban nagyon elkeserednétek, szeretnélek megnyugtatni Benneteket. Az új Nemzeti Alaptantervnek köszönhetően lényegesen könnyítettünk a dolgotokon. Sokkal kevesebb tudást próbálunk majd belepréselni buksi fejetekbe, mint elődeiteknek, így sokkal több hely marad a mindenkori kormánypropagandának és a hamis prófétáknak.

Kiiktatunk minden reáltantárgyat. Ugyan kinek van szüksége matematikára? Matolcsy György is remekül elboldogul nélküle. Kinek van szüksége fizikára, kémiára, biológiára? A végén még senki se hinné el, hogy a világot hat nap alatt teremtette Szupermen, és a Földön minden, de minden rossz csakis amiatt történik, mert Ádám az édenkertben engedett Luci Ferkó (aki nem más, mint Gyurcsány Ferenc ük-a-tizenharmadikon apja) csábításának és beleharapott a tudás almájába.

A humán tantárgyak terén is jelentős változtatásokat hajtunk végre. A történelem tankönyvekben hamarosan csak három dátum fog szerepelni, amit a legrosszabb képességgel rendelkezők is könnyedén megjegyezhetnek. 997, az álomalapítás. 2010, az emútnyócév ellen vívott ezeréves forradalom és szabadságharc győzelme. 2014, a demokrácia és szabad piacgazdaság teljes felszámolása.

Tudom, hogy sokan nem szerettek olvasni, jól is van ez így. Magyar irodalom címén azonban átmenetileg még olvasnotok kell Nyírő József és Wass Albert műveit, mert valamivel ki kell fogni a szelet a szélsőjobb vitorlájából, és valamin csámcsognia kell az egyelőre kipusztíthatatlannak tűnő liberális értelmiségnek is. Azonban a lázadó Petőfit, a kommunista József Attilát és a kurvapecér, vérbajos Ady-t már most kihajítjuk az ablakon, csakúgy, mint az összes drámát és regényt, amely csak megzavarja a gondolataitokat és elvonja a figyelmeteket a tévében futó reklámokról.

Elszánt célkitűzésünk azonban, hogy az írás-olvasás készségét, az elitet jelentő szűk körön kívül senki se sajátíthassa el, aki pedig véletlenül elsajátította, az mihamarabb felejtse el. A kínai összeszerelő üzemekben az alkatrészeket úgyis különböző színekkel látják majd el, amihez teljességgel felesleges lesz a betűk ismerete. Nem beszélve arról, hogy az olvasni nem tudó embereket se röplapon, sem a Facebookon keresztül nem lehet utcai tüntetésekre és sztrájkokra buzdítani.

Kérdezhetitek mindezek után, hogy mit fogtok majd csinálni az iskolában tanulás helyett. Természetesen tornázni. Néhány éven belül bevezetjük az egész napos testnevelést, amelynek köszönhetően a világ legedzettebb fiatalsága válik belőletek. Mit nekünk nyolc aranyérem az olimpián! Meg sem állunk százig.

Igaz, nem lehet mindenkiből olimpikon. Ám a többiekre is rengeteg munka és feladat vár. Ott vannak az újonnan megnyíló uránbányák. Az Alcsútra vezető metró és autópálya. Akinek pedig nem jut munka, beállhat katonának. A Burkus király ugyanis rendkívül gonosz és ellenünkre tör. Csaknem száz évvel ezelőtt már leharapta az országalma kétharmadát, most még a csutkája is kellene neki. Hát mi nem adjuk! Edzett fiataljaink életüket és vérüket áldozzák majd a hazáért, és megszerzik vezérünknek Burkus királyságát, s vele lányát.

Ehhez kívánok mindenkinek erőt, egészséget! A 2012/13 tanévet a birkaiskolában ezennel megnyitom.”

CsF

Szólj hozzá

oktatás superman birka iskola évnyitó hoffmann nyáj