2014. jan 16.

Isten ments a baloldali atomvonattól!

írta: dVn
Isten ments a baloldali atomvonattól!

Nincs más út csak a Viktor útja, bármit hoz reánk. E földön nála nincs nagyobb erő. Az Alaptörvényre esküszöm, hogy hozzá hű leszek, és nem hátrálok meg a rezsiharc elől (Szörényi-Bródy: István a király c. Rockoperája után szabadon).

fukusima_v3.jpg

Fukusima a katasztrófa után

Még, hogy én kiábrándultam volna a FIDESZ-ből vagy Orbán Viktorunkból? Forgolán Péternek teljesen elment az esze. Ugyan mitől ábrándultam volna ki?

Jó, bevallom, kicsit morgolódtam, amikor Selmeczi Gabika vezényletével lenyúlták a magán-nyugdíjpénztári megtakarításaimat. Hoffmann Rózsika oktatásügyi ámokfutása és a népnemzeti birkatenyésztő konszept sem volt különösen ínyemre. Valóban, a Lázár János féle trafikmutyi kiverte nálam a biztosítékot, de a CBA-ban azóta már vettem helyette másikat. A falábúak nyűglődését (közismertebb nevén magyar futball -  a szerk.) nézve, a meglévő futballpályákat is kinevezném grundnak, hadd rúgják a bőrt kedvükre a kölykök, mintsem stadionokat építsek milliárdokból. Talán a Puskás Ferenc Stadiont (a.k.a. Népstadion) kivéve, mert az milyen már, hogy nálunk azért nem tud fellépni a U2 vagy a Rolling Stones, mert nincs egy tisztességes stadionunk se.

A NAV botrányt és a körülötte folyó összpárti ködösítést se sorolnám a XXI. század dicső cselekedetei közé, de ezen néhány apróságtól eltekintve szerencsére nem kellett csalódnom a FIDESZ-ben. Csökkenő államadósság, növekvő GDP, csökkenő munkanélküliség, zéróhoz közelítő infláció, hamarosan egy számjegyű személyi jövedelemadó, mi kell még?

Olcsó villamosenergia! Hát persze! Hogyan is nyerhetnénk meg a rezsiharcot a mocskos imperializmus elnyomói ellen? Végérvényesen meg kell szüntetni hazánk energia függőségét és kiszolgáltatottságát a Szovjetuniótól.
Milyen jó, hogy most nem az országot kiárusító ballib köpönyegbe bújt bolsevikok, Gyurcsányok, meg Bajnaik, meg Mesterháziak vannak hatalmon, hanem egy olyan elszánt népvezér, akinek van vér a pucájában. Aki kész felvenni a kesztyűt a legnagyobb hatalmakkal szemben is, és az olyan ortodox megoldások helyett, mint a fosszilis energiahordozók vagy atomerőművek, teljes mellszélességgel a megújuló erőforrások mellett tör lándzsát.

Megnyugtatok tehát mindenkit, én csak a FIDESZ-re fogok szavazni 2014-ben is.

És támogatni fogom a békemenetet is!

Nehogymá’ ez a panoptikum figurákból összeolvasztott ellenzéki összefogás nyerjen itt nekem! Lefogadom bármibe, hogy már a választás megnyerésének másnapján rohannak ki Putyin elvtárshoz aláfirkantani a paksi atomerőmű bővítését, újabb húsz évre eladósítani itt az országot, és újra a Szovjetunió rabláncaiba verni mindannyiunkat. Tendereztetés nélkül átjátszva a több ezer milliárdos bizniszt valami orosz cégnek, ahelyett, hogy egy sikeres magyar vállalkozásnak adnák, mint mondjuk a Közgép.

Persze nem átallanak majd hülyíteni minket, hogy ez nekünk mennyire megéri. Havercégek által készített hatástanulmányokat lobogtatnak bőszen. Bértollnokaik pedig lépten-nyomon bizonygatják majd az Indexen, meg Kálmán Olgánál, meg a ballib erőtér megannyi csatornáján keresztül, hogy húsz évre vetítve, háztartásonként havi szinten csupán néhány ezer forint többletet jelent a mindannyiunk számára több évtizedre biztosított olcsó elektromos áram. Nem beszélve arról, hogy az atomerőművekre újabban finnyás németek is tőlünk fogják vásárolni az áramot. Mi meg jól megkérjük az árát.

A szabadságról, meg a demokráciáról nem is beszélve, amit a bolsevikok amúgy is  könnyen bedobtak már nem egyszer a zaciba. Mert amint azt Lázár János is kifejtette: „A keleti szelek Európának ebbe a térségébe demokráciát és szabadságjogokat soha nem fújtak.”

Mielőtt még bármely olvasónk bedőlne a bal sarokban melegítő Mesterházy sittes dumájának, hadd ajánljam figyelmükbe a Kraftwerk együttes örökbecsű alkotását, az atomerőműveket ellenzők himnuszát (korábbi posztunkban egy élő felvételt hallhattak, most megmutatjuk az eredetit) és jusson eszükbe Csernobil, Fukusima, és a föld alá temetett elhasznált fűtőanyag, hogy a többiről már ne is beszéljünk.

KmV

 

Szólj hozzá

orbán orosz putyin atomerőmű paks